петото издание на eCommCongress

Бъдещето на електронната търговия ще се обсъжда на петото издание на eCommCongress

Как да продаваме зад граница и как да постигнем успех извън пределите на България ще разкаже в дискусионния панел на петото издание на eCommCongress Бен Маркс, евангелист на една от най-разпространените платформи за онлайн търговия – Magento. Той пристига специално на 19 април в Sofia Event Center. Това се случва благодарение на българската компания Extensa.

Заедно с Марсел Мейсан от хърватската е-commerce асоциация, Андрей Попеску, директор на eMag България, и Любомир Чалъков от Isobar Commerce, той ще коментира бъдещето на електронните продажби.

Темите

В рамките на лекционната част на конгреса ще бъдат разгледани изключително важните последни промени в Наредба Н-18. Това касае особено в частта за електронната търговия. Ще бъдат обсъдени и правните аспекти, които гарантират опазването на интересите на електронните търговци.

Защо един бутон или един надпис в онлайн магазинът може да откаже потребителите от поръчка и какви действия да се предприемат, за се предотврати подобно потребителско поведение, ще разкажат от първо лице някои от лекторите.

За посетителите на eCommCongress са подготвени и историите и съветите на собственици на малък бизнес. Те ще разкрият как собствен продукт може да бъде успешно позициониран на още 10 пазара освен българския. Препоръки защо да се използват чат ботове за маркетинг и интеракция с клиенти, както и как да се задържат и ангажират потребителите и купувачите, също са част от уроците в семинарната програма.

Искате нова работа?

По време на конгреса ще се събират и автобиографии на хора, които търсят почасова или нова работа в един от най-бързо развиващите се отрасли на бизнеса в България. Целта на посредническата услуга на организаторите на eCommCongress е да помогнат на желаещите да се реализират в тази сфера. Автобиографиите на кандидатите ще бъдат предоставени на конкретни компании. Тези компании оперират в областта на онлайн продажбите и имат нужда от служители.

Събитието има безплатна експо част. На нея ще се представят конкретни услуги, които се ползват от електронните търговци в техния успешен бизнес. На щандовете ще има възможност посетителите да зададат своите въпроси, да сравнят цени на услуги и продукти, както и да получат оферта.

Цената на билетите се покачва на 11 април. Имайте предвид, че местата са ограничени.

Събитието се осъществява в партньорство с Isobar Commerce България, eMAG България и Wearepentagon България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.