IndIT Black Hat 2018

IndIT Black Hat 2018 – събитието на независимите IT експерти идва през октомври

Тази есен ни предлага изключително разнообразие от полезни технологични събития. В потвърждение на това, на 18-и октомври в София, „Витоша Парк хотел“ ще се проведе IndIT Black Hat 2018. Това е петото поред издание на събитието на независимите ИТ експерти в България.

То дава възможност да се представят и обсъждат актуални казуси от българския интернет за последната година като Growth Hacking, SEO и IT Security. Тази година част от лекторите са Николай Кръстев, Георги Стефанов, Георги Дюлгеров, Ивайло Христов, Петър Николов, Нина Трънкова, София Лятева и Снежана Калчева.

На опитните онлайн предприемачи тези имена говорят много, докато за начинаещите в тази сфера едва ли са познати. Казано накратко, всеки един лектор е успял и доказал се онлайн предприемач в различна сфера на дейност. А ценното на лекторската програма е именно опитът, които можете да почерпите от първа ръка и да стартирате или изведете онлайн бизнеса си в правилната посока. Именно затова събитието – освен за специалистите, е много подходящо и за традиционния бизнес, който иска да разшири своята дейност в интернет.

Част от темите включват:

  • Community Branding – София Лятева от Google Dev Group
  • Започна ли нова ера с новите домейн имена? – Николай Кръстев
  • Линк building през 2018 + няколко link bait стратегии – Георги Дюлгеров
  • Последствия за бизнеса след хакване на сайт. Видове атаки и защита. Примери от практиката – Георги Стефанов от GanMax
  • Практически маркетинг в интернет политиката – Снежана Калчева
  • Годишно проучване на Indit Black Hat на независимия интернет пазар – Георги Динчев
  • Управление на Online ID репутация – Нина Трънкова от Google+Help
  • и много други.

Билетите вече са пуснати в продажба. Ранната регистрация е до края на септември, а местата са ограничени. Можете да направите регистрация от официалния сайт http://blackhat.indit.org или от мрежата на http://seminari.bg.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.