BeyondCart

BeyondCart – нова българска платформа превръща лесно онлайн магазините в мобилни приложения

Софтуерът BeyondCart създава и редица нови възможности за взаимодействие с клиентите, увеличаване на покупките и разплащания

Нова българска платформа може лесно да превърне всеки онлайн магазин, създаден с Woo Commerce, в пълноценно мобилно приложение. Тя се нарича BeyondCart и е разработена от технологичната компания Grind.

BeyondCart

Във време, когато потреблението на интернет и онлайн пазаруването постъпателно мигрират към смартфони и таблети, а нуждата от създаване на собствени мобилни приложения нараства, новата българска платформа позволява на всеки бизнес да се сдобие лесно с такова приложение – без сериозен бюджет и усилия. Това може да добави нов маркетингов канал, който е напълно интегриран с онлайн магазина и неговата база с продажби и клиенти. При това всякакви промени в инвентара на онлайн магазина се отразяват веднага в приложението, а в него са добавени и мощни нови инструменти за достигане до аудиторията и за персонализиране изживяването на посетителите.

„В наши дни мобилните устройства вече се налагат като основен канал за онлайн продажби, а този ефект ще се засилва с нарастване ролята на милениалите в електронната търговия. Наличието на мобилно приложение може да даде много на един онлайн бизнес – по-естествено и персонализирано изживяване на клиентите, по-добри анализи за продажбите, по-добро и интуитивно разбиране на поведението на клиентите и още много предимства. Създаването на мобилни приложения обаче е сложно и често изисква сериозни ресурси. Ние разработихме платформата BeyondCart именно за да улесним и автоматизираме този процес, предоставяйки на всеки бизнес мощни възможности да продава в мобилна среда“ – споделя Стефан Бошнаков, технически ръководител и съсобственик на софтуерната фирма.

Какви други възможности предлага BeyondCart?

Новата платформа не само превръща онлайн магазина в пълноценно смартфон приложение, а създава нови възможности за проследяване и ретаргетиране на клиентите, повишаване на тяхната лоялност и завръщането им за нова покупка. Тя улеснява създаването на кампании с т.нар. пуш нотификации, които увеличават ангажираността на клиентите с 88% и окуражават повтарящите се покупки.

В добавка BeyondCart разполага с множество вградени опции за разплащане през различни финтех платформи. Освен това тя може да бъде напълно къстъмизирана, създавайки уникални мобилни приложения, съобразени с целите и с фирмената идентичност на компанията. Разполага с лесен за използване drag and drop редактор, с чиято помощ всеки може да подрежда съдържанието в мобилния ап, както и да управлява банери и слайдери, способни да привлекат вниманието на клиентите. „Желанието ни е онлайн предприемачите да не се занимават с несвойствени за тях дейности и да се фокусират върху своя бизнес, докато нашата платформа се грижи за всичко останало“ – добавя още Стефан Бошнаков.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.