Bansko Nomad Fest 2022 привлича стотици дигитални номади в България това лято

Банско се превръща в столица на дигиталните номади на Bansko Nomad Fest 2022

От 26 юни до 3 юли Банско ще привлече стотици дигитални номади и хора, работещи дистанционно, от цял свят, за да отпразнуват независимия начин на работа и живот. В продължение на 7 дни, участниците в Bansko Nomad Fest 2022 ще имат възможността да чуят 70 вдъхновяващи лектори, да се включат в различни семинари и да споделят своите истории.

Повече за Bansko Nomad Fest 2022

По време на събитието ще се дискутират теми, свързани със стартирането на дистанционна работа, финансиране, ползи и предизвикателства на номадския начин на живот, управление на собствен бизнес и др. Част от програмата са и разнообразни активности като преходи в планината, рафтинг, планинско колоездене, винени турове и други дейности, които ще позволят на участниците да се докоснат до българската природа и всичко, което планината и Банско може да им предложи.

Bansko Nomad Fest стартира още през 2020 година и дори по време на пандемия, успява да привлече стотина участника. През 2021 година събитието привлича над 300 дигитални номади от цял свят.

Тази година, по време на Bansko Nomad Fest 2022 70 лектори от цял свят ще споделят своя опит. По-конкретно, темите на събитието засягат електронна търговия, създаването на собствен онлайн курс, успех в Youtube, набиране на средства, стокова фотография и много други. Всички теми може да видите на https://banskonomadfest.com. Събитието се организира от Coworking Bansko е подкрепено от Община Банско, както и от други партньори – Salto Systems, Plus Property, WorkNomads, SafetyWing и Nomad Soulmates.

За Банско като хъб за дигитални номади

Матияс Цайтлер пристига в Банско и създава споделено работно пространство през декември 2016 г. От тогава планинският град се превръща в притегателен хъб за дигитални номади в Европа. С невероятната си природа, историческия център, редица ресторанти и достъпен начин на живот, Банско привлича все повече и повече любители на дистанционната работа. Днес Coworking Bansko е в епицентъра на общността от стотици дигитални номади в града всеки месец.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.