Afreeca Starcraft League season 5

Afreeca Starcraft League season 5 – Round of 4

Както обещахме, сега е ред на кратък обзор на полуфинала на турнира Afreeca Starcraft League season 5. В него се състезаваха един срещу друг Rain (P) и Hero (Z), както и Mini (P) и Snow (P). Както виждате, терани вече няма! Нито дори великия Flash! За да разберете как се стигна до тази селекция, може да видите мачовете от предишния кръг.

Картите пак са Sparkle, Transistor, Gladiator и Third World, като една от тях се повтаря на случаен принцип, но всеки от играчите може да забрани по една карта да се играе втори път. Записите може да гледате в канала на турнира в YouTube и на страницата на телевизия AfreecaTV.

Rain (P) vs Hero (Z)

Ето информация за деня от форума на teamliquid.net, включително доколко потребителите препоръчват отделните мачове.

Mini (P) vs Snow (P)

Това е темата във форума, посветена на двубоя.

Битката за третото място може да гледате днес на живо от 13ч българско време или на запис по-късно, а финалът ще се проведе след две седмици, на 27 май от 11ч българско време.

Ако сте изпуснали някой мач или тепърва се присъединявате, можете да се консултирате с нашите материали за предишните кръгове, както следва:

Afreeca Starleague season 5 – Round of 8
Afreeca Starleague season 5 – Round of 16
Afreeca Starleague season 5 – Round of 24

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Колийн Ливингстън

Колийн Ливингстън е писател, автор на книгите-игри "Мъдростта на царя", "Самсон" и "Ной". Завършил е физика, информатика, медицина и право, но не защото е хипер гений, а защото зад този псевдоним се крие бая народ. Интересува се от наука и религия, литература и окултизъм, ГМО и екоталибанщина отново поради шизофреничното съжителство на множество личности. Обича да слуша рок, метъл, църковни песнопения и тибетски мантри. Любима негова група е Nanowar of Steel.