Afreeca Starcraft League season 5

Afreeca Starcraft League season 5 – Round of 8

Време е и ние от technology.bg да направим кратък обзор на четвъртфинала на турнира Afreeca Starcraft League season 5. Кръгът се проведе от 22 април до 1 май. В него взеха участие Shuttle (P), Rain (P), Hero (Z), Mind (T), Mini (P), Larva (Z), Flash (T) и Snow (P). Картите отново бяха Sparkle, Transistor, Gladiator и Third World.

Записите от игрите може да гледате отново в канала на турнира в YouTube и на страницата на телевизия AfreecaTV.

Shuttle vs Rain

Ето и информация за двубоя от форума на teamliquid.net.

Hero vs Mind

Това е темата във форума на teamliquid.net.

Mini vs Larva

А ето и информация от форума.

Flash vs Snow

Може би най-препоръчваният ден от този кръг, главно заради участието на Flash.

Днес беше вторият ден на полуфинала. Очаквайте информация за него в близките дни. А ако досега не сте имали възможност да следите турнира, можете да наваксате с предния кръг ето тук, като ви препоръчаваме да изгледате поне третия игрови ден. За първия рунд на Afreeca Starcraft League season 5 пък можете да погледнете тук.

Приятно гледане от нашия гейминг екип, следете ни в technology.bg за най-новата информация относно турнира!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Колийн Ливингстън

Колийн Ливингстън е писател, автор на книгите-игри "Мъдростта на царя", "Самсон" и "Ной". Завършил е физика, информатика, медицина и право, но не защото е хипер гений, а защото зад този псевдоним се крие бая народ. Интересува се от наука и религия, литература и окултизъм, ГМО и екоталибанщина отново поради шизофреничното съжителство на множество личности. Обича да слуша рок, метъл, църковни песнопения и тибетски мантри. Любима негова група е Nanowar of Steel.