нашите впечатления от EcommCongress 2018

Предстои EcommCongress 2018 – най-мащабното събитие за електронна търговия в България

Тази пролет се оказва изключително вълнуваща и богата откъм технологични събития и предстоящият EcommCongress 2018. Събитието ще се състои на 11 май в Sofia Event Center.
EcommCongress 2018 представлява най-мащабното събитие за електронна търговия в България. Тази година изданието е под надслов „Миналото среща Бъдещето“.

Теми

Много и авторитетни лектори ще споделят ценни съвети за повишаване на онлайн продажбите, ноу-хау и добри практики как да не изоставате от световните лидери в сферата. В 2 паралелни зали над 30 лектори ще споделят опит и ценни съвети за електронна търговия.
На 11 май ще можете да научите повече за това какво е бъдещето пред електронните търговци и каква е следващата индустриална революция, как различните социални платформи като Instagram и Facebook подпомагат продажбения процес и какви са особеностите за работа в европейските пазари. Ще бъде обсъдено също как предстоящото влизане в сила на новата регулация за управление на личните данни (GDPR) ще се отрази на всеки участник в продажбения процес. И това са само част от темите, които ще бъдат засегнати и дискутирани в различните панели.
Участниците в конгреса ще могат да присъстват и в кратки сесии в рамките на Easy stage – експо къта, където представените изложители ще дадат съвети и ще споделят:
– Какви са грешките при стартиране на онлайн магазин и как да се избегнат;
– Как се създава онлайн магазин за 10 мин.;
– Как се правят банери без умения на дизайнер или програмист;
– Как да развият своя онлайн магазин;
– Как да стартират дропшипинг бизнес и други.
„Пиронът“ на събитието ще бъде изпълнителният директор на Alibaba.com Турция Джунейт Ерполат. Той ще сподели опита си в онлайн продажбите. Освен него, лектори в най-мащабното събитие за онлайн продажби в България ще бъдат Жанет Найденова, председател на Българска е-комерс асоциация, Димитър Димитров, член на Управителния съвет на БЕА, Марсел Мейсан, президент на eCommerce асоциация Хърватска, и Лювю Талои, CRO специалист в румънската ECOMpediа и други.
Програмата и повече информация за EcommCongress 2018 можете да намерите тук.
Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.