Online Advertising Conference 2020

Online Advertising Conference 2020 г. – всичко за SEO, PPC и eCommerce

Поредната добра новина за обществото на дигиталните маркетолози в България – Online Advertising Conference се завръща за поредна година на втори април (02.04.2020 г. – четвъртък) онлайн. През октомври, надяваме се, ще се състои наживо в София.

Лекторите, които ще вземат участие онлайн, са следните:

➡️ Виктор Карпенко — Основател на SeoProfy.  

➡️ Алексей Данченко — Co-Founder eSputnik. 

➡️ Андрей Суховой — VP Growth, OWOX BI. 

➡️ Георги Георгиев — Cъ-собственик на Web Focus LLC. 

➡️ Павел Антонов — Head of Mobile Performance Unit, Httpool Baltics. 

➡️ Геннадий Воробьов — Съосновател и ръководител на Netpeak Bulgaria. 

➡️ Владимир Драгиев — Управляващ Партньор, IDConsult.

➡️ Станислав Димитров — Основател, Konversa. 

➡️ Николай Тотов — Маркетинг Мениджър на Plesio Computers. 

➡️ Joyce Qian — Head of Growth, ContactPigeon. 

Вземете участие в OA Conf Live – http://bit.ly/2Wmd7QW

Офлайн конференцията, която се отложи за октомври 2020г., ще бъде с три панела – SEO панел, PPC панел и eCommerce панел; за всекиго по нещо. В тези три направления блестящите лектори ще предоставят практически препоръки, съвети и инструменти под формата на панелна дискусия. Събитието ще бъде изключително полезно за собственици на eCommerce проекти, SEO, PPC, и email marketing специалисти, PR мениджъри и уебмастъри. Организатори са Netpeak България и Octopus Events.

Присъствието включва всички видеа от презентациите на лекторите, welcome coffee, пропуск за участниците в конферентните зали, подаръчни пакети, презентации от лекторите и coffee break. В момента билетите са на цена от 250 до 300 лв.

Използвайте промокода ни –  technology.bg и спестете 5% за събитието през октомври от тук!

Темите в SEO панела, на които ще се насладят всички начинаещи и напреднали специалисти, включват трендовете в SEO, работещите малко познати техники и добре познатите неработещи техники. В PPC панела ще ни запознаят с автоматизацията в PPC, неизследваните възможности на водещите платформи за рекламиране, Pay Per Click в Google Ads, Facebook Ads, CPM и RTB платформите и технологиите. eCommerce панелът ще ни разкрие какво да вземем предвид на етап разработка, как да се развива проектът, как да задържим или да върнем клиента?

Първите лектори са вече на линия:

  • Ивайло Нецов — Управляващ директор, Foodpanda. Ръководи успешно най-голямата платформа за поръчки и доставки на храна у нас, като под негово управление е екип от  над 450 души.
  • Милена Иванчева — Marketing Manager, Foodpanda. Има близо 7 години опит в сферата на рекламата и комуникациите. 
  • Ивелина Ансарова — Founder&Performance strategist, Accella Digital. Google Certified trainer от края на 2012 година, като провежда специализирани обучения за студенти, клиенти и агенции.
  • Зоран Арсовски — Основател и управляващ директор, VertoDigital. Има повече от 10 години опит в сферата на дигиталния маркетинг, работейки с широк спектър от индустрии.
  • Иво Шипочки — Senior Digital Consultant, VertoDigital. Неговият най-голям фокус е върху данните и как те се събират и активират за оптимален бизнес успех по цялата потребителска пътека.
  • Калин Каракехайов — Основател на Edoms. Основател на Seo.Domains, най-големият доставчик на изтекли домейни с линкове в световен мащаб.
  • Станислав Димитров — Основател на Konversa. Многократно сред топ 120 в класацията на Moz за най-добрите SEO специалисти. 
  • Иво Илиев — Основател и ръководител на InteractAge. Създател на учебния проект по бизнес маркетинг и комуникации PresenTHINK. Професионалист с богат опит и солидно портфолио в областта на Facebook, Instagram и LinkedIn маркетинг.
  • Петър Николов — Основател на MobilioDevelopment. В течение на 7 години Mobilio се фокусира изцяло върху разработване на мобилни и десктоп приложения, основно за Apple устройства.

Цялостната програма на събитието в края на годината предстои да бъде обявена съвсем скоро, а ние ще Ви държим в течение на всички новости покрай Online Advertising Conference 2020 г. Заповядайте в групата ни Технологични събития, за да се информирате за много други интересни събития в сферата на дигиталния маркетинг, софтуер и хардуер новостите.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Иванина Минкова

Вярваща в бога на постоянните въпроси и отговори, аз съм на кръстоносен поход за добавената стойност и любимият ми въпрос-оръжие е "Защо". За да отговоря на него за себе си и за всички останали, се обърнах към четенето и писането. Ето ме днес, copy, content и creative writer, за когото знанието никога не е достатъчно.