Начало / Кино и TV / Сериалите тази седмица / Сериалите тази седмица (2-8 октомври 2017 г.)

Сериалите тази седмица (2-8 октомври 2017 г.)

И дойде октомври, начало на есента – ту топъл, ту студен, но който определено показва, че зимата наближава. Уикендът ще бъде натоварен, защото имаме доста сериали за гледане. Сериалите тази седмица изпъкват с много нови заглавия. Тенденцията започна още от последните дни на септември, откогато не можем да се отделим от екрана, жадно поглъщайки новите епизоди на сериалите, които следим. Нека им хвърлим по едно око.

2 октомври

Wisdom of the Crowd, Сезон 1 Нов

IMDB (6,5/10)

Технологичен гений от Силициевата долина се опитва да намери убиеца на дъщеря си. По тази причина той създава платформа, където хората по света да представят и оценяват доказателства за наказателни разследвания. Стартира компания и наема специалисти, които понякога действат извън закона, но в крайна сметка водят до революция в разкриването на престъпления в района на Санфранциския залив.

Ghosted, Сезон 1 Нов

IMDB (6,6/10)

Две напълно противоположни личности – гений, който истински вярва в паранормалното, и циничен скептик са наети да разследват необясними явления в Лос Анжелис. Това, което откриват обаче, е мистерия, която може да застраши съществуването на човешката раса.

3 октомври

The Gifted, Сезон 1 Нов

IMDB (8,6/10)

Съвсем обикновена семейна двойка бива разтърсена от откритието, че техните деца се превръщат в мутанти със специални сили. Те са принудени да бягат от враждебно настроеното правителство и се присъединяват към подземна мрежа от мутанти, които се опитват да оцелеят.

4 октомври

Kevin (Probably) Saves the World, Сезон 1 Нов

IMDB (7,3/10)

Кевин Фин е тръгнал по опасния път на отчаянието. Той се завръща в Тексас, където е отраснал, но претърпява сблъсък с овдовялата си сестра близначка. Няма изгледи да се подобрят отношенията със семейството му. Но няколко странни случки го срещат с небесния водач Ивет, която му казва, че във всяко поколение на Земята има 36 праведници, чиято мисия е да защитават света. Сега Кевин под нейното ръководство трябва да се научи на доброта и в крайна сметка да намери тези праведни души от новото поколение.

6 октомври

Ghost Wars, Сезон 1 Нов

IMDB (5,4/10)

Действието се развива в отдалечен град в Аляска, където се наблюдават множество паранормални явления. Рим Мърсър е местният аутсайдер, който трябва да пребори предразсъдъците на местните жители и използвайки репресивните си психически умения, да ги защити от масово преследване.

След толкова „паранормални“ поредици може би ще искате да знаете за познатите заглавия, които излизат в сериалите тази седмица – The Simpsons (Сезон 29), Family Guy (Сезон 16), криминалният NCIS Los Angeles (Сезон 9), The Last Man on Earth (Сезон 4), Lucifer (Сезон 3), Van Helsing (Сезон 2), Once Upon a Time (Сезон 7). Приятно гледане!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.