Falstad

Talent Build of the Week: Falstad

Миналата седмица представихме два talent build-а за Malthael. Тази продължаваме с цели три talent build за Falstad. Той е ranged assassin герой в Heroes of the Storm и е от вселената на WarCraft. Отличава се с относително малък брой жизнени точки, но пък може да нанесе голям брой щети за малко време и има глобално умение.

Falstad като герой в Heroes of the Storm

Falstad е един от най-често избираните герои на турнири по Heroes of the Storm. Той е изключително добър в правенето на щети за малък период от време и притежава голяма мобилност по картата. Това означава, че той е изключително подходящ избор за карти с много обекти и цели за изпълнение като Cursed Hollow, Infernal Shrines, Dragon Shire, Towers of Doom и Warhead Junction.

Специалитетът му се казва Tailwind и позволява на Falstad да увеличи скоростта си на предвижване, ако не е понесъл щети в последните 6 секунди. Първото умение се казва Hammerang и нанася вреда на всички противници в зоната на действие. В допълнение всички ударени противници имат 25% забавяне на скоростта на придвижване. Второто умение се нарича Lightning Rod и превръща Falstad в нещо като Зевс… който язди грифон. Третото му умение се казва Barrel Roll и позволява на Falstad бързо да се придвижи в посоката към която гледа получавайки допълнително точки щитове.

Първият му Ultimate се нарича Hinterland Blast и нанася относително големи поражения на всички противници в зоната си на действие. Всеки ударен противников герой намалява cooldown-a на умението с 25 секунди!

Вторият Ultimate се казва Mighty Gust и е мощно displacement умение, което позволява да сложите начало или край на всяко сражение.

Неговото специално умение е се казва Flight и е вместо mount. Позволява на Falstad бързо да прелита през картата.

Thunderstruck talent build

Този talent build превръща Falstad в гръмоотвержец, готов да накаже всеки противник. Билдът е фокусиран върху второто умение – Lightning Rod.

Falstad

Как да играем с този talent build?
Залагате на неутрална игра, като целта ви е да убавите minion-и, за да трупате stack-ове на вашия bribe. Всеки използван stack bribe ви носи 5% допълнителни щети на умението Lighting Rod. Този talent build прави Falstad един от най-добрите дуелисти, но също така го прави и по-корав в битка. Трябва да имате предвид и мобилността, която притежавате, и да се движите по картата, за да осигурите числово преимущество там, където е необходимо. В битките се стремите да нанасяне атаки по най-хилавите противници, като не им позволявате да концентрират своите атаки върху вашите съюзници. В зависимост от вашите съюзници и противниковия отбор, заложете на по-подходящия ултимат.

Basic attack talent build

Този билд е концентриран върху basic атаките на Falstad. Той осигурява най-много щети през цялата игра, а също така ви позволява и да възстановявате жизнени точки от всяка атака.

Falstad

Как да играем с този talent build?
Залагате на предпазлива игра в началото, като отново целта ви е да убивате minion-и, за да трупате допълнителни щети от убитите герои и minion-и. В битките избягвате всеки източник на зашеметяващи СС-та и се стремите да нанасяте щети на героя, който вашите съюзници фокусират. Талантът Giant Killer на 13-то ниво ви прави и страхотен антитанк герой, така че не се притеснявайте да биете по противниковите танкове, ако това се наложи. В повечето случаи ще бъде по-подходящо да изберете ултимата Mighty Gust. Отново да се отбележи – важно е да имате предвид и мобилността, която притежавате, както и да се движите по картата, за да осигурите числово преимущество там, където е необходимо.

It’s Hammer time talent build

Този билд е концентриран върху първото умение на FalstadHammerang.

Falstad

Как да играем с този talent build?
Залагате на агресивна игра, като се стараете да целите противниковите герои с hammerang. Така повишавате щетите на умението и го правите страхотен източник на бързо нанесени щети. В битките избягвате всеки източник на зашеметяващи СС-та и се стремите да целите всички противници с чука си. Ако Вашият отбор има достатъчно CC, може да си позволите Hinterland’s Blast и буквално да изпепелите целият противников отбор с един чук и един улт! А защо не и два улта, ако уцелите всички противникови герои. За пореден път искам да отделя внимание на умението Flight, което ви дава възможността бързо да се движите по картата, за да осигурите числово преимущество там, където е необходимо.

Screenshot-ите с talent build-ове са от популярния сайт Icy Veins.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.