Вижте страхотния първи трейлър на Future Man

Вижте страхотния първи трейлър на Future Man

От същите хора, които продължават да правят най-изтрещелите, напушени филми в последни години („Pineapple Express„, „Sausage Party„, „This is the End„) – Сет Роугън и Евън Голдбърг – идва най-забавно-нърдския сериал, чийто трейлър сме гледали в последно време – „Future Man„. Нека не губим повече време, вижте за какво става дума:

https://www.youtube.com/watch?v=vJaUfpbEYIU

Ако четете тези редове, преди да сте гледали трейлъра (нямаме идея защо бихте го направили, след като ви казахме да го гледате), историята се върти около чистач в медицинска лаборатория, който не го бива в нищо… освен във видео игрите. Но играта, в която най-много го бива, се оказва тест, изпратен от бъдещето, с който… хората от бъдещето търсят подходящият „лидер“ който да им помогне да променят… бъдещето.

За да го напрвят, главният ни герой – Josh Futturman (изигран от Джош Хътчерсън, познат ни като Пийта от „Игрите на Глада„) – и неговите двама „помощници“ от бъдещето ще се върнат в миналото, за да попречат на главния изследовател в медицинската лаборатория да намери лекарство за херпес, което ще доведе до края на света.

Освен Хътчерсън, във „Future man“ компания ще му правят и Елиза Купе (Happy Endings), Дерек Уилсън (Preacher), Ед Бегли Дж. (St. Elsewhere) и Глен Хедли (Don Jon)

Само докато пишехме, се сетихме за поне няколко филма и сериала („Terminator„, „The Last Starfighter„, „Back to the Future“ и oще, и още…), които покриват части, ако не и всички части от този сценарий. Но и самият сериал не претендира да е невероятно оригинален, крадейки почти 1:1 сцени от други филми. Не, самият сериал претендира да е забавен по идиотски начин.

И това звучи… доста обещаващо. Понеже винаги е по-добре, когато продукта, който ти сервират ясно знае какво е и не претендира да е нещо повече.

Самият сериал ще дебютира на 14 ноември във видео-платформата на Hulu. Всичките епизоди ще бъдат налични още на първия ден.

Освен това, в трейлъра за фон звучи „Danger Zone“ на Кени Логинс. Бонус точки от нас за музикален подбор.

Danger Zone!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.