Вчера Microsoft обяви статистиката на играта в блога си, като показа и още някои, допълнителни статистики. Геймърите са убили над два милиарда зомбита от началото на играта до вчерашна дата.

State of Decay

Проблемите в играта

State of Decay 2 събра доста играчи, но това не е точно успех, защото има много оплаквания за бъгове, гличове и подобни неприятни неща. Когато това се случва, логично е да се разваля удоволствието от трепане на зомбита с кози крак в лявото око от засилка. Многократно. В същия пост, в който са обявени статистиките, Aaron Greenberg обяви, че Undead Labs ще продължи да изкарва ъпдейти на играта и да подобрява преживяването от нея.

Последният ъпдейт на SoD 2 – версия 1.2, звучи като точно това, което играчите чакаха досега. С него идва обещанието за значителни подобрения в почти всичко в играта. Като започнем от битките и оръжията, минем през колите, и стигнем чак до балите сено, зад които тихичко се крием, че да не ни чуят неживите.

Ъпдейтът е много голям – цели 20 гигабайта, и оправя един голям проблем, който е отказал много хора от играта, или поне така чуваме. Той е следният – когато метнеш граната по зомбитата, тя засяда във въздуха и експлодира на сантиметри от лицето на героя.
State of Decay 2 Zombies
State of Decay 2 Screamer

Общо взето, това е, което имаме да кажем за State of Decay 2 засега. Ако искате да получавате още полезна и актуална информация от света на гейминга, следете нашия сайт и официална фейсбук група – Гейминг Зона.