Aerox 3 и Aerox 3 Wireless

SteelSeries представи новите моделите гейминг мишки Aerox 3 и Aerox 3 Wireless

С нова “зимна” цветова гама и крачета от PFTE инженерна пластмаса

SteelSeries, световният лидер в периферията за гейминг и електронни спортове, представи новите моделите на гейминг мишките Aerox 3 и Aerox 3 Wireless, включително и новата „зимна“ цветова гама. Създадени за свръх производителност и оптимизирани за най-бързо движение, моделите за за 2022 г. са с плъзгащи се крачета от PTFE -висок клас 100% инженерна пластмаса, така че геймърите да имат още едно предимство на своя страна.

The SteelSeries Aerox 3 Wireless (Модел 2022)

Когато по-малко значи повече. С възможност за над 200 часа непрекъснат гейминг в режим 2,4 GHz или Bluetooth, тегло само 68 г, ултралеката безжична мишка Aerox 3, е проектирана, за да даде на геймърите светкавична производителност без ограничения. Превключвателите от следващо поколение Golden Micro IP54 осигуряват безупречни кликвания, а Quantum 2.0 Dual Wireless технологията е със стабилен и надежден сигнал.

За безупречна точност оптичният сензор TrueMove Air осигурява перфектно проследяване на всеки пиксел на екрана, докато плъзгащи се като по коприна крачета от висок клас 100% инженерна пластмаса PTFE, осигуряват подобрен контрол и скорост. С добавянето на водоустойчива AquaBarrier™ технология, сертифицирана с IP54, 3-зонова RGB подсветка и USB-C кабел за бързо зареждане и персонализиране, крайният резултат е перфектно устройство, създадено за удобство и производителност.

Aerox 3 и Aerox 3 Wireless

SteelSeries Aerox 3 (Модел 2022)

Лекота = бързина. Със своите 59 г геймърската мишка Aerox 3 е създадена за бързина и игра без усилия. Крачетата на мишката, изработени от PTFE -висок клас 100% инженерна пластмаса, се плъзгат като върху копирна, позволяващи невероятен контрол и скорост, докато USB-C кабелът с меко покритие е с по-малко съпротивление. Aerox 3 използва превключватели от следващо поколение Golden Micro IP54, които ще издържат до 80 милиона клика на мишката (3 пъти повече издържливост от други геймърски мишки), в допълнение е оптичният сензор за игра TrueMove Core и 3-зоновата RGB подсветка. Уникалният силует на Aerox е имрегниран с IP54 водоустойчив материал AquaBarrier™ – първата гейминг мишка, получила рейтинг IP54, което осигурява спокойствие по време на игра, дори и да разсипете нещо.

Мишките са налични на SteelSeries.com и в търговската мрежа в цял свят, моделите за 2022 г. на Aerox 3 и Aerox 3 Wireless, вече се предлагат в цветови гами Snow или Onyx. Версиите в новата „снежна“ цветова гама са най-новите модели на Aerox 3 и Aerox 3 Wireless, които се присъединяват към продуктовата гама Aerox, към която наскоро бе добавена лимитираната версия на мишката host Ghost Aerox 3 Wireless.

За SteelSeries

SteelSeries е лидер в сфера на периферни устройства за гейминга. Компанията е фокусира в качество, иновация и функционалност и e най-бързо растящата марка за гейминг слушалки в САЩ. Създадена през 2001, SteelSeries подобрява представянето на геймърите чрез иновации, които позволяват на играчите да се представят по-добре, да тренират по-дълго и да се изправят пред различни предизвикателства. SteelSeries е пионер в сферата на електронните спортове и турнири и свързва геймърите един с друг, насърчавайки чувство им за общност и обща цел.

Отборът на SteelSeries от професионални и гейминг ентусиасти помага при създаването и изработката на всеки един аксесоар и е движещата сила в компанията. През 2020 г. SteelSeries придоби KontrolFreek, лидер в областта на високопроизводителни аксесоари за контролери, и Nahimic, лидера в 3D аудио гейминг решения. За да научите повече за продуктите на SteelSeries и партньорства в сферата на електронните спортове, посетете steelseries.com и се присъединете към разговора на @SteelSeries.

Можете да разгледате и други продукти на SteelSeries тук и тук. Споделете Вашето мнение за новите гейминг мишки Aerox 3 и Aerox 3 Wireless в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.