Хардуер

Добре дошли в категория „Хардуер“. Това е кътче, специално запазено за любителите на всякакъв вид електронни и хардуерни устройства. За да ви информираме своевременно за новите течения в тази област, нашите автори следят многобройни информационни канали, сайтове, социални групи и други медии.

Още за категория „Хардуер“

Категория „Хардуер“ е сериозен информационен канал и ресурс, чрез който може да се запознаете с всички тенденции в областта на електронните устройства и компютърните компоненти. Тук ще откриете информация за най-новите технологии и продукти, като: процесори, дънни платки, графични процесори и карти, твърди дискове и други носители на информация, всякаква периферия, монитори, камери, фотоапарати, принтери, скенери и т.н.

Независимо дали сте начинаещ или специалист, няма как да не ви заинтересуват материалите в тази категория. Следейки новите публикации, вие със сигурност ще обогатите познанията си.

Силно ви препоръчваме да се абонирате за категорията и да следите новините в нея! Ние ще се стараем, тук да откривате първи – всяка нова информация, свързана с електронни устройства и компоненти.

Synology представя BeeStation – лесно за използване устройство за съхранение и споделяне на данни

BeeStation

Разбирането на нуждите от съхранение на данни на индивидуалните потребители и на семействата е в основата на Synology BeeStation.

Read More »

Сървърният твърд диск Western Digital Ultrastar DC HC580 с капацитет 24 TB вече се предлага в България

Western Digital Ultrastar DC HC580

Western Digital Ultrastar DC HC580 е предназначен за облачни и хиперскалируеми системи за съхранение на данни, анализ на Big Data масиви и други приложения

Read More »

Logitech представя MX Brio, най-усъвършенстваната уеб камера, проектирана за съвременните начини на работа и стрийминг

MX Brio

MX Brio предлага Ultra HD 4K резолюция, както и усъвършенстван сензор, които са доказателство за непрекъснатите иновации на Logitech.

Read More »