Хардуер

Добре дошли в категория „Хардуер“. Това е кътче, специално запазено за любителите на всякакъв вид електронни и хардуерни устройства. За да ви информираме своевременно за новите течения в тази област, нашите автори следят многобройни информационни канали, сайтове, социални групи и други медии.

Още за категория „Хардуер“

Категория „Хардуер“ е сериозен информационен канал и ресурс, чрез който може да се запознаете с всички тенденции в областта на електронните устройства и компютърните компоненти. Тук ще откриете информация за най-новите технологии и продукти, като: процесори, дънни платки, графични процесори и карти, твърди дискове и други носители на информация, всякаква периферия, монитори, камери, фотоапарати, принтери, скенери и т.н.

Независимо дали сте начинаещ или специалист, няма как да не ви заинтересуват материалите в тази категория. Следейки новите публикации, вие със сигурност ще обогатите познанията си.

Силно ви препоръчваме да се абонирате за категорията и да следите новините в нея! Ние ще се стараем, тук да откривате първи – всяка нова информация, свързана с електронни устройства и компоненти.

Galaxy S9 трябва да бъде безумно бърз – или поне така предполага новият му чипсет

Samsung Galaxy S9

Няма съмнение, че задаващият се Samsung Galaxy S9 ще бъде бърз. Очаква се той да бъде един от първите телефони през 2018 г., който ще използва чипсета на Qualcomm Snapdragon 845.

Още »

Smart очилата на Intel ще довършат ли започнатото от Гугъл ?

Smart очилата на Intel

Smart очилата на Intel имат потенциала да успеят в това, в което Google се провалиха. Тежащи около 50 грама, те са сравнително по-леки от други smart очила. Благодарение на VCSEL технологията е възможно манипулирането на известията чрез поклащане на главата и движение на очите.

Още »

Как да намалим забавянето от Meltdown и Spectre пачовете

Meltdown и Spectre пачовете

Спекулираше се, че Meltdown и Spectre пачовете ще намалят производителността на вашата операционна система. Забавянето не може да се избегне, но може да се сведе до състояние, в което е незабележимо.

Още »

Samsung Micro LED може да върне компанията обратно в надпреварата

служител на Самсунг представя технологията на микро светодиодите

Южна Корея е водеща в технологичният напредък при телевизионните технологии, а от съревнованието на двете местни компании - Samsung и LG, печелим ние потребителите.

Още »

Google Clips вече в продажба

Google Clips

Google Clips е миниатюрна камера, която можете да закрепите на дрехите си и тя сама може да прецени кои са интересните моменти в живота ви, които заслужават да бъдат снимани.

Още »