Apex Pro Mini и Apex Pro Mini Wireless

SteelSeries представи клавиатурите Apex Pro Mini и Apex Pro Mini Wireless

С новия 60% по-компактен дизайн и най-бързите и супер регилируеми суичове Apex Pro Mini е единствената клавиатура, от която се нуждаете 

 Apex Pro Mini е първата безжична клавиатура, с която е печелен CS:GO турнир

SteelSeries, световният лидер в периферията за гейминг и електронни спортове, представи последните си иновации и нови продукти от награждаваната серия клавиатури Apex. По-компактни, по-бързи и със супер регулируеми суичове, клавиатурите Apex Pro Mini и Apex Pro Mini Wireless напълно отговарят на поговорката „По-малкото е повече“. Те са с 60% форм-фактор с OmniPoint 2.0 суичове с 11 пъти по-бързо време за реакция, 10 пъти по-бързо задействане и 2 пъти по-издръжливи от стандартните механични превключватели.

Клавиатура Apex Pro

С пуснатата на пазара през 2019 Apex Pro, клавиатура с множество възможности за персонализиране и най-бързите превключватели в света, SteelSeries си постави за цел да предостави на геймърите по-голям контрол, независимо дали играят или създават сложни екселски таблици. Оригиналните OmniPoint превключватели представят възможност за напълно регулируемо задействане – една от най-големите иновации в света на геймърските клавиатури след създаването на първите механични превключватели. OmniPoint  дава възможност за регулиране на силата на взаимодействие с клавишите.

В допълнение към компактния форм-фактор е новата версия на най-бързите суичове в света. OmniPoint 2.0 дава възможност за по-бърза реакция и време за задействане, заедно с още повече опции за настройки на всеки отделен бутон (между 0,2 мм и 3,8 мм). Когато клавишът се регулира на 0,2 мм, времето за реакция от 0,54 ms е едно най-бързите в света. В допълнение, въвеждането на OmniPoint 2.0 дава възможност за настройване на действие 2 в 1 на всеки един клавиш – например ходене и бягане, или изваждане на граната и хвърлянето й, и всяко действие е възможно с натискане на един бутон.

Apex Pro Mini и Apex Pro Mini Wireless

Мини размерът има много плюсове! За първи път серията клавиатури Apex, многократно награждавана и любима на феновете, предлага с 60% по-компактен дизайн, който ще ви позволи да освободите място на бюрото и да имате по-големи движения с мишката, заедно с подобрена естетика и по-ергономично позициониране. Благодарение на иновативния модификатор на клавиши на SteelSeries, пълната функционалност на клавиатурата се запазва в по-компактен мини дизайн, превръщайки я в перфектния размер периферия, която лесно се побира в раницата, за да е навсякъде с вас, независимо дали участвате в поредния esports турнир, отивате на LAN парти с приятели или сменяте квартирата.

Apex Pro Mini Wireless

Перфектната комбинация между най-бързите суичове в света OmniPoint 2.0 и компактният 60% форм-фактор на Apex Pro Mini Wireless, позволява на геймърите да вземат тази високопроизводителна клавиатура навсякъде със себе си.

Quantum 2.0 Wireless позволява да играете и работите без забавяне, като същевременно предлага двойна свързаност, така че да можете да превключвате между 2.4Ghz Gaming Grade Wireless и Bluetooth, независимо къде сте.

С възможност за над 100 милиона натискания OmniPoint 2.0 суичовете са с капачки от PBT пластмаса – една перфектна комбинация с ненадмината издържливост от първия до последния удар по клавишите.

На 23 май FaZe Karrigan стана първият професионален esports състезател, който спечели CS:GO major с  безжична клавиатура (Apex Pro Mini Wireless).

Apex Pro Mini

С новите превключватели OmniPoint 2.0, Apex Pro Mini позволява на геймърите да регулират натиска върху всеки клавиш (между 0,2 мм и 3,8 мм), като превключват между лек натиск и натиск с по-голяма сила. 60% по-компактният дизайн осигурява повече работно пространство, като гарантира, че големите движения на мишката няма да бъдат прекъснати, заедно с подобрена естетика и по-ергономично позициониране. Двойните PBT капачки гарантират, че клавишите ще издържат толкова дълго, колкото превключвателите, докато бутоните, позиционирани отстрани на клавиатурата, позволяват на потребителите да имат пълна функционалност, но в мини размер.

Apex Pro Mini Wireless и Apex Pro Mini са налични на SteelSeries.com и в търговската мрежа в целия свят. Те се предлагат на следните препоръчителни цени:

  • Apex Pro Mini Wireless – US $239,99 | ЕС 279,99 евро | AP $279,99
  • Apex Pro Mini – $179,99 | ЕС 219,99 евро | AP $2199,99
Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.