Arctis Nova 7

SteelSeries представя Arctis Nova 7 – наследник на едни от най-продаваните геймърски слушалки

Благодарение на мощния софтуерен аудио пакет SteelSeries Sonar, слушалките Arctis Nova 7, Nova 3 и Nova 1 променят правилата на играта в своя клас устройства с най-добрата производителност и качество на звука

SteelSeries, световният лидер в гейминг перифернията и електронните спортове, както и създатели на Arctis, най-награждаваната аудио продуктова линия в гейминг света, представиха новите слушалки Arctis Nova 7 – наследник на едни от най-продаваните геймърски слушалки за всички времена.

Aкустичната система Nova

След четири годишна разработка на новите премиум гейминг слушалки, Steelseries са готови да минат на следващото ниво и да отговорят на нуждите на съвременния геймър в бързо променяща се среда. В ядрото на новите слушалки е акустичната система Nova, която предоставя звук с висока точност, благодарение на софтуерния пакет Sonar Audio и 360° пространственото аудио, които ще позволят на геймърите да чуят всеки един детайл в играта.

Arctis Nova 7

Благодарение на безжичната връзка и двойно аудио, геймърите могат да слушат паралелно два аудио източника с 2,4 GHz и Bluetooth, както и лесно да превключват между PC, Mac, PlayStation и Switch благодарение на USB-C свързаност. Комуникацията, която е от ключово значение в гейминга, е още по-качествена благодарение на AI-управлявания микрофон ClearCast Gen 2 с активно шумопотискане. Двупосочният микрофон е базиран на същата технология, използвана от отборите от Формула 1, а софтуера Sonar заглушава фоновия шум и премахва звука от  клавиатурата и натискането на бутони. ClearCast Gen 2 е с уникален дизайн и се прибира безпроблемно в слушалките.

Arctis Nova 3 и Nova 1

В допълнение към Arctis Nova 7, SteelSeries разширява мултивселената на Nova и света на гейминг звука със слушалките Arctis Nova 3 и Nova 1, като за разработката им компанията се вслушва в мнението на потребителите – независимо дали положителни или отрицателни. Разширената продуктова линия Arctis Nova ще отговори на желанията на геймърите, защото SteelSeries използват обратната връзка от тях, за да създаде най-доброто аудио изживяване в изцяло новата линия слушалки, специално проектирани за специфичните нужди на феновете на игрите.

Arctis Nova 7

Високото качество е по подразбиране при слушалките Arctis Nova 7, Nova 3 и Nova 1, оборудвани с акустичната система Nova, перфектна комбинация от хардуер и софтуер, която вдига летвата пред конкуренцията и дава на геймърите нова суперсила, известна като Almighty Audio.

Комбинацията от специално създадени висококачествени драйвери, които предлагат несравнима чистота на сигнала, плюс завладяващият 360° пространствен звук за невероятно аудио преживяване, заедно със софтуерния пакет Sonar Audio Software Suite, включващ първия професионален параметричен еквалайзер и позволяваш регулиране на всяка честота, осигуряват несравнимо предимство в играта.

От начинаещ до амбициозен esports професионалист, от бюджетни нужди до потребители, които инвестират сериозно в оборудване, от непретенциозните до аудиофилите, геймърите заслужават продукти, които надхвърлят техните нужди и очаквания, подобряват изживяването и ги карат да се чувстват като звезди. Изберете от трите опции в разширената серия Nova въз основа на вашия стил на игра, бюджет и лични предпочитания:

Arctis Nova 7

Промени ежедневието си с Almighty Audio и Arctis Nova 7. Слушай два аудио източника наведнъж благодарение на 2,4 GHz и Bluetooth свързаност, лесно превключвай между PC, Mac, PlayStation и Switch с USB-C. Не спирай да играеш благодарение на батерията, която издържа до 38 часа и функция за бързо зареждане, осигуряваща 6 часа работа след 15-минутно зареждане. Геймърите ще се насладят на комуникация без страничен шум благодарение на AI-алгоритмите на микрофона ClearCast Gen 2 с активно шумопотискане. Системата ComfortMAX е с регулируеми по височина, въртящи се наушници с възглавнички от мемори пяна AirWeave. Олекотеният дизайн ти осигурява комфорт, независимо колко дълго играеш. Оригиналните SteelSeries Arctis 7 бяха най-награждаваните слушалки на всички времена…

Добре дошли в бъдещето на геймърския звук (може да бъдат намерени във вариации за PC, PlayStation и Xbox).

Arctis Nova 3

Време е да заблестиш със стил благодарение на RGB подсветката PrismSync на Nova 3, която искри с 16,8 милиона цвята и дава възможност за пълно персонализиране. Almighty Audio звукът никога не е бил по-достъпен, а AI-алгоритми насочват шумопотискащия микрофон, за да изчисти фоновия шум – както случващото се на геймърската ти станция, така и разсейващите шумове от отбора ти. Геймърите могат да се изгубят в звуковия пейзаж на Almighty Audio в различни платформи благодарение на USB-C съвместимостта, включително PC, PlayStation, Mac, Nintendo Switch, мобилно устройство или iPad. Системата ComfortMax осигурява удобство през целия ден.

Arctis Nova 1

Almighty Audio звука е достъпен за всички. Arctis Nova 1 осигурява превъзходно качество на звука в комбинация със системата ComfortMax, която е с 4-точкова настройка на положението на слушалките и с наушници от мемори пяна Шумопотискащият микрофон редуцира фоновите звуци за ясна комуникацията по време на игра, независимо колко дълго играеш. Arctis Nova 1 разполага с 3,5 мм жак, който работи практически с всяка платформа, включително PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch и мобилно устройство (предлагат се в черно или бяло и във вариации за PC, PlayStation и Xbox).

Налични на SteelSeries.com и търговската мрежа в цял свят, Arctis Nova, Nova 3 и Nova 7 се предлагат на следните препоръчителни цени на дребно от производителя:

  • Arctis Nova 7 – NA $179,99 | EMEA 199,99 € | APAC $199,99
  • Arctis Nova 7P – NA $179,99 | EMEA 199,99 € | APAC $199,99
  • Arctis Nova 7X – NA $179,99 | EMEA 199,99 € | APAC $199,99
  • Arctis Nova 3 – NA $99,99 | EMEA 109,99 € | APAC $109,99
  • Arctis Nova 1 – NA $59,99 | EMEA 69,99 € | APAC $69,99
Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.