клавиатури Apex Pro TKL

SteelSeries представи новата серия клавиатури Apex Pro TKL

Най-бързата клавиатура Apex Pro TKL, предпочитана от esports професионалистите, вече е още по-бърза и с повече възможности за персонализиране

SteelSeries, световният лидер в гейминг перифернията и електронните спортове, представи следващата стъпка в еволюцията на гейминг клавиатурите – новата серия клавиатури Apex Pro TKL, които ще дадат на геймърите предимството, от което имат нужда, благодарение на перфектната комбинацията между OmniPoint 2.0 технология и TKL дизайна, създаден за победа в електронните спортове.

Серията клавиатури Apex Pro TKL

Серията клавиатури Apex Pro TKL, пусната на пазара за първи път през 2019, бързо става една от най-предпочитаните сред геймърите, показвайки им огромните възможности и ползи от регулируемото задействане на суичовете. Любими на феновете и задължителна част от оборудването на професионалните геймъри, клавиатурите от първото поколение Apex Pro TKL жънат победи в турнири по целия свят, заради своята производителност и възможност за персонализация.

Разликата между победа и загуба понякога може да е въпрос на милисекунди. През 2022 г. SteelSeries представи  технологията OmniPoint, даваща допълнително ускорение на клавиатурите на марката. Геймърите имат избор от 37 нива на задействане на суичовете – от едва 0,2 mm до 3,8 mm с време за реакция от само 0,54 ms. Превключвателите OmniPoint 2.0 реагират 11 пъти по-бързо от стандартните механични превключватели и имат 10 пъти по-бързо задействане, когато са настроени на 0,2 mm. Потребителите могат да избират между леко докосване на клавиша и много дълбок натиск. OmniPoint 2.0 суичовете дават възможност за програмиране на две действия за един клавиш, което дава допълнително предимство в битката на екрана. Клавиатурите Apex Pro TKL и TKL Wireless имат възможност за автоматично зареждане на персонализирани профили на потребителите, когато се използват със софтуера SteelSeries GG.

TKL дизайн на клавиатурите

Минималистичният TKL дизайн на клавиатурите, създаден специално за света на електронните спортове, позволява по-големи движения на мишката в решаващи моменти и освобождава място на работния плот. В новата серия Apex Pro TKL за първи път ще има и безжична клавиатура с Quantum 2.0 Dual Wireless технологията от следващо поколение. Геймърите, които използват Apex Pro TKL Wireless, могат да избират между ултра-бърза 2.4GHz безжична свързаност и Bluetooth 5.0 за връзка с множество устройства. С 40-часов живот на батерията, Apex Pro TKL Wireless дава възможност за дълги гейминг маратони, както и най-накрая да се отървете от кабелите, които не ви трябват.

Apex Pro TKL Wireless

Благодарение на OmniPoint 2.0 – най-бързите суичове в света, високопроизводителна 2.4GHz Quantum 2.0 Dual Wireless технология, както и компактният TKL дизайн за електронни спортове, Apex Pro TKL Wireless е всичко, от което геймърите се нуждаят. Вграденият OLED интелигентен дисплей предоставя статистика от играта и чатове в реално време без необходимост да минимизирате екрана си, така че почти да няма прекъсвания.

Суичовете OmniPoint 2.0 ще издържат до 100 милиона натискания, а двойните PBT капачки са перфектният спътник, осигурявайки ненадмината издръжливост, така че да не направите разлика между първото и последното натискане на клавиша. На 23 май FaZe Karrigan стана първият професионален esports състезател, спечелил CS:GO Major турнир с помощта на безжична клавиатура (Apex Pro Mini Wireless с превключватели OmniPoint 2.0 и технология Quantum 2.0 Dual Wireless).

Apex Pro TKL

С Apex Pro TKL геймърите могат да усетят пълните възможностите на технологията OmniPoint 2.0, която им позволява да настроят силата на натиска на клавишите между 0,2 mm и 3,8 mm за различни действия. Компактния TKL дизайн дава повече пространство на бюрото и е изключително подходящ и за следващото LAN парти, на което отивате. Вграденият OLED интелигентен дисплей позволява да следите статистика от играта и чата в реално време, което минимизира нуждата от сменяне на приложения. Двойните PBT капачки гарантират, че клавишите ще издържат точно толкова дълго, колкото и суичовете.

Налични на SteelSeries.com и търговската мрежа в целия свят, новите Apex Pro TKL Wireless и Apex Pro TKL се предлагат на следните препоръчителни цени на дребно от производителя:

  • Apex Pro TKL Wireless US $249.99 | EU €269.99
  • Apex Pro TKL – US $189.99 | EU €219.99
Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.