серия Ghost

SteelSeries представя лимитираната серия Ghost

SteelSeries, световният лидер в производството на периферия за гейминг и електронни спортове, представи днес лимитираната серия Ghost, включваща Aerox 3 безжична мишка, носител на множество престижни награди, и клавиатурата Apex 7 TenKeyLess (TKL).

Перфектна комбинация от стил и производителност, които превръщат „бойната“ компютърна станция на всеки играч в обекта на завист както от приятели, така и от опоненти. Клавиатурата е с перфектна форма за електронни спортове, а свръхлеката мишка е с висока производителност, позволяваща игра без усилие. В комплект с с лимитираната серия цветове и ненадминато RGB осветяване устройствата се превръщат в в перфектната гейминг комбинация.

Apex 7 TKL Ghost

Лимитираната серия Apex 7 TKL Ghost, проектирана от създателите на най-добре продаващата се в световен мащаб TKL клавиатура, включва е с TenKeyLess дизайн с механични превключватели, гарантиращи 50 милиона натискания. OLED Smart дисплеят с вградени настройки бързо се превръща в с команден център, даващ информация за играта или Discord, докато ненадминатото RGB осветяване всяка гейминг системас 16.8 милиона брилянтни цвята. Двуслойни и полупрозрачни PBT копчета, нечуплива рамка от алуминиева сплав и лимитираната цветова гама Ghost правят тази механична клавиатура избор, който изпъква пред конкурентните на пазара продукти. Конфигурацията на бутоните едостъпна на на английски (US & UK), както и норвежки език (NOR).

Aerox 3 Wireless Ghost

Мишката SteelSeries Aerox 3 Wireless Ghost Edition е проектирана, за да даде възможност за изключително движения по пада, позволявайки на играчите да изпреварят конкуренцията при решаващия сблъсък. Когато милисекундите са от значение, скоростта е всичко. С ултралек 68г дизайн, перфектно оптимизиран за супер-леки движения, сензор TrueMove Air и със гладки като коприна 100% Virgin Grade PTFE крачета, безжичната мишката Aerox 3 поставя стандар за лекота с подобрени контрол и скорост. Батерията с живот 200 часа и бързо зареждане, осигурява сигурност при безжичната връзка, технологията AquaBarrier(™) предоставя водоустойчивост и осигурява допълнителна сигурност. Допълнителен USB-C кабел гарантира лесна свързаност и персонализиране на продукта.

За SteelSeries

SteelSeries е лидер в сфера на периферни устройства за гейминга. Компанията се фокусира в качество, иновация и функционалност и е най-бързо растящата марка за гейминг слушалки в САЩ. Създадена през 2001, SteelSeries подобрява представянето на геймърите чрез иновации, които позволяват на играчите да се представят по-добре, да тренират по-дълго и да се изправят пред различни предизвикателства.

SteelSeries е пионер в сферата на електронните спортове и турнири и свързва геймърите един с друг, насърчавайки чувство им за общност и обща цел. Отборът на SteelSeries от професионални и гейминг и ентусиасти помага при създаването и изработката на всеки един аксесоар и е движещата сила зад компанията.

Какво мислите за новата серия Ghost на SteelSeries? Споделете с нас в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.