APEX 3 TKL - първата водоустойчива гейминг клавиатура

SteelSeries представя APEX 3 TKL – първата водоустойчива гейминг клавиатура

Пионер в иновациите и дизайна SteelSeries оборудва геймърите с бюджетна TKL клавиатура, създадена за висока производителност

SteelSeries, световният лидер в периферията за гейминг и електронни спортове, представи клавиатурата Apex 3 TenKeyLess (TKL) – първата водоустойчива TKL гейминг клавиатура. Създадена, за да бъде най-добрия избор за амбициозни esports професионалисти и геймъри, които играят за удоволствие, Apex 3 TKL е с IP32 индустриален сертификат за водо- и прахоустойчивост.

Какво да очаквате от APEX 3 TKL – първата водоустойчива гейминг клавиатура?

Проектирана за нуждите на про геймърите и с елегантен и рационален силует, дизайнът на TKL водоустойчива гейминг клавиатура е с най-популярния форм-фактор, използван от професионалистите в електронните спортове, което им позволява да позиционират клавиатурата за максимална производителност и комфорт по време на игра.

Безшумните превключватели са създадени от издръжливи материали с ниско триене, което ще позволи над 20 милиона натискания на клавишите и осигурява почти безшумна игра. Като допълнение Brilliant PrismSync Lighting подсветката е с 8 зони с 16,8 милиона красиви и ясни цвята, които могат да се синхронизират с останалите устройства от семейството на SteelSeries.

Apex 3 TKL е оборудвана със специални мултимедийни контролери, за да помогне на играчите да запазят фокус по време на дълги гейминг маратони. Контролер за сила на звука и мултимедийни клавиши за лесно регулиране на настройките по време на игра, заедно управлението на яркостта, превъртане назад, пропускане и пауза, са достъпни с натискане на един бутон.

APEX 3 TKL - първата водоустойчива гейминг клавиатура

Възможността за персонализирани настройки е елементът, който ще помогне на играчите по пътя към славата. Apex 3 TKL е базирана на SteelSeries Engine, софтуерна платформа, която позволява на геймърите да настроят подсветката, макросите и всеки елемент, от който се нуждаят по време на игра. SteelSeries Engine е част от софтуерната екосистема SteelSeries GG, в която са включени редица безплатни приложения, между които SteelSeries Moments – безплатна програма, която позволява на геймърите да създават клипове, редактират и споделят акценти от играта си с приятели в YouTube, Gfycat, Discord, Reddit, Twitter, Facebook и мн.др. Moments разполага с GameSense – усъвършенствана автоматична опция за създаване на видео клипове, интегрирана в някои от най-популярните игри в света, между които League of Legends, Counter Strike: Global Offensive и Dota 2, а скоро се очаква опцията да е достъпна и за други игри, включително Valorant и Fortnite.

За амбициозните професионалисти, които търсят прецизност, SteelSeries предлага Apex 3 TKL – най-бюджетно ориентираната и функционална клавиатура на компанията до момента.

Споделете Вашето мнение за новата клавиатура Apex 3 TKL в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.