слушалки Arctis 7+ и Arctis 7P+

Steelseries представя новите безжични гейминг слушалки: Arctis 7+ и Arctis 7P+

SteelSeries, световният лидер в периферията за гейминг и електронни спортове, представи безжичните гейминг слушалки Arctis 7+ и Arctis 7P+. Най-новите попълнения в семейството нa Arctis са базирани на многократко награждаван дизайн и революционна технология, която промени аудио изживяването при next-gen конзолите и компютърния гейминг.

Когато феновете говореха, SteelSeries слушаше. Безжичните гейминг слушалки Arctis 7+ и Arctis 7P+ са с нови функции, от които се нуждаят геймърите, между които 30+ часа живот на батерията, функция за 15 минутно бързо зареждане, позволяващо 3 часа игра, USB-C свързаност с „play-and-charge“ функция, съвместимост с много платформи, както и признатото SteelSeries Arctis качество на звука.

Arctis 7+ Wireless

Създадени за безпроблемна съвместимост с множество платформи – PC, PlayStation, Mac, Android, Switch, и Oculus Quest 2, слушалките използват безжично 2.4 GHz аудио, без загуба на сигнал, и с компактен USB-C адаптер за свързване към компютър.

слушалки Arctis 7+ и Arctis 7P+

За игра без прекъсване Arctis 7+ предоставя до 30+ часа живот на батерията, лесен контрол, включително ChatMix, и здрава лека стоманена рамка с регулируема еластична лента тип „скиорска маска“ за удобство. Прибиращият се микрофон ClearCast, сертифициран от Discord, използва двупосочно аудио за шумопотискане и яснота на гласа и е с LED индикатор.

Arctis 7P+ Wireless

Създадени специално за мощения next-gen 3D звук на Playstatio 4 и 5, слушалките са съвместими с множество платформи – PC, Mac, Android, Switch, и Oculus Quest 2, използват безжично 2.4 GHz аудио, без загуба на сигнал, и са оборудвани с компактен USB-C адаптер за свързване към компютър. Предоставят до 30+ часа живот на батерията за непрекъснат гейминг, зареждат се чрез USB-C, лесно управление на звука, включително мониторинг на микрофона, и стоманена рамка с регулируема еластична лента тип „скиорска маска“ за удобство. Всички тези функции позволяват на геймърите да се фокусират по време на дълги гейминг маратони. Прибиращият се микрофон ClearCast, сертифициран от Discord, използва двупосочно аудио за шумопотискане и яснота на гласа и е с LED индикатор.

слушалки Arctis 7+ и Arctis 7P+

С премиерата на безжичните слушалки Arctis 7+ и Arctis 7P+, SteelSeries обяви предстоящото пускане на Sonar, изцяло нов аудио софтуер за персонализиране на звука за компютър, включващ ChatMix, виртуален 7.1 съраунд звук и допълнителни функции, които официално ще бъдат достъпни през 2022 г. Sonar се присъединява към софтуерната екосистема SteelSeries GG, която включва Moments – безплатна програма, позволяваща на геймърите да създават клипове, редактират и споделят акценти от играта си с приятели в YouTube, Gfycat, Discord, Reddit, Twitter, Facebook и мн.др., както и SteelSeries Engine, мощна софтуерна платформата за геймърските мишки, клавиатури и слушалки на компанията.

За SteelSeries

SteelSeries е лидер в сфера на периферни устройства за гейминга. Компанията е фокусира в качество, иновация и функционалност и e най-бързо растящата марка за гейминг слушалки в САЩ. Създадена през 2001, SteelSeries подобрява представянето на геймърите чрез иновации, които позволяват на играчите да се представят по-добре, да тренират по-дълго и да се изправят пред различни предизвикателства. SteelSeries е пионер в сферата на електронните спортове и турнири и свързва геймърите един с друг, насърчавайки чувство им за общност и обща цел.

Отборът на SteelSeries от професионални и гейминг ентусиасти помага при създаването и изработката на всеки един аксесоар и е движещата сила в компанията. През 2020 г. SteelSeries придоби KontrolFreek, лидер в областта на високопроизводителни аксесоари за контролери, и Nahimic, лидера в 3D аудио гейминг решения.

Споделете Вашето мнение за новите слушалки Arctis 7+ и Arctis 7P+ в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.