Skrill обяви разширяването на крипто портфолиото си, като добавя допълнително 20 валути и навлиза на 11 нови пазара в САЩ.

Skrill обяви разширяването на крипто портфолиото си

Skrill обяви разширяването на крипто портфолиото си, като добавя допълнително 20 валути и навлиза на 11 нови пазара в САЩ

Skrill, част от водещата компания за специализирани плащания Paysafe (NYSE: PSFE), обяви, че добавя нови 20 криптовалути към дигиталния си портфейл, които потребителите могат да купуват и продават. С новите допълнения общият брой на криптовалутите в Skrill нараства до 35 за потребители извън САЩ. Разширеното портфолио е достъпно и за NETELLER, друг дигитален портфейл на Paysafe.

В допълнение, като част от експанзията на Skrill в САЩ през март тази година, компанията пуска криптовалутите за покупка и продажба в 11 щата и територии в Америка, включително Калифорния, Флорида, Масачузетс, Северна Каролина и Пенсилвания. С това портфейлът вече е достъпен в 48 щата и територии на континента.

От 2018 г. до днес Skrill непрекъснато разширява и подобрява крипто предлагането си, добавяйки нови валути и функционалности. Услугите с криптовалути вече са достъпни в почти 100 държави. Използвайки Skrill, потребителите могат да извършват директно конвертиране на криптовалути. Също така могат да правят повтарящи се поръчки, на база промени в цените.

Разширяването на крипто портфолиото на Skrill идва след проучване на Paysafe по-рано тази година, което показа, че от 8000 потребители за 28% криптовалутите са добра инвестиция за бъдещето, а 38% вече са купили криптовалути.

За Skrill

Skrill прави дигиталните плащания лесни, сигурни и бързи от 2001 г. насам. Те са признат световен лидер в разработването на глобални решения за плащания за бизнеса и потребителите, независимо дали купуват онлайн или изпращат пари на семейството и приятелите си. Освен това отговарят на нуждите на бизнеса по цял свят, като помагат за изграждане на глобална клиентска база и ускорен растеж.

В САЩ Skrill оперира като Skrill USA, Inc. Активите, пасивите и резултатите от дейността на Skrill USA са консолидирани във финансови отчети на Paysafe Limited. Paysafe Limited няма пряко дялово участие в Skrill USA.

За Paysafe Limited

Paysafe Limited („Paysafe“) (NYSE:PSFE) (PSFE.WS) е водеща специализирана платформа за разплащания. Основната цел на компанията е търговци и потребители да се свързват и осъществяват трансакции безпроблемно, благодарение на водещи за индустрията продукти в сферата на обработването на плащания, дигитални портфейли и онлайн кешови услуги. С над 20 години опит в областта на дигиталните разплащания, годишен обем на трансакциите от над 92 милиарда долара и приблизително 3 400 служители в 12+ световни локации, Paysafe свързва търговци и потребители чрез 70 платежни метода в повече от 40 валути.

Най-големият офис на Paysafe в света е в София с над 1300 служители, работещи в различни направления – продуктови и софтуерни разработки, обслужване на клиенти, риск мениджмънт, счетоводство и контрол, ИТ обслужване и други. През юни тази година компанията откри и втория си офис в България, в град Варна.

Споделете мнения и коментари с нас в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.