Halloween Sale 2017

Сезонен Halloween Sale ни чака в GoG

Настъпи онзи период в годината, в който традиционно се събират много и все приятни, свръзани с подаръци и разпродажби празници. В геймърски контекст разбирайте – най-различни тематични разпродажби и офертни вакханлии на любимите ни разпространители. Steam, GoG, вероятно Humble Bundle, Bundle stars – всички те ще се отчетат в най-харчливите месеци от 2017-та. И ето сега, ние от Technology.bg, ще ви представим най-новата Halloween Sale разпродажба на централноевропейците от GoG. 

Детайлите

Американците (донякъде и европейците) си умират по Хелоуин. Дори и ние тук в България отчитаме този западен празник по един или друг начин. Какъв по-добър и тематичен повод за GOG да ни изкушат с една солидна разпродажба? Както можете да се досетите – наблегнато е на хорър заглавията, нови и стари. Детайлите са еднозначни и малко – разпродажбата трае от 26-ти октомври до 2-ро ноември. При покупка на заглавия за 15 долара или повече, получавате безплатно Tales from the Borderlands. 

Всички бъндъли, които са представени, носят бонус намаления, ако решите да си купите всички представени в пакета игри. Над 200 подбрани единични заглавия, някои с до 90% намаление! От вас остава само да се насладите максимално на шопинга, да го правите интелигентно, но преди това – да разгледате нашия подбран лист от интересни предложения. Ето ги и тях, само малка част от Halloween Sale 2017г.

Номер или лакомство!

Darkest Dungeon. (9,99$)  Стабилна походова стратегия/героев сим/нервотрошачка. Играта е фундаментална и една от челните инди-чудеса начело на независимите игри, прераждащи се на пазара. Гарантираме много часове забавление и гимнастика за ума и гейминг способностите ви. Можете да си я гарнирате с наскоро излезналият експанжън  – The Crimson Court. Той също е намален (9,39$), и ви носи приятни вампири, комари и един много досаден Фанатик.

The Vanishing of Ethan Carter. (4,49$) – Адвенчъп – мистерия от първо лице. Без битки, излишни сблъсъци и експлозии. Влизате в ролята на детектив, тръгнал по следите на изгубено момче. Този детектив има уникалното умение да вижда назад във времето и да реконструира изминали събития. За тези от вас, които предпочитат да изследват месността, а не да се чудят как да си реорганизират партито, за да утрепят оня проклет великан! Наблегнато е почти изцяло на историята – плюс задължителните пъзели и логически задачи. Едно доста приятно и галещо сетивата заглавие.

Victor Vran. (5,89$) – Изберете българското (Haemimont Games), подкрепетe Вики Вран и открийте едно Action RPG, което да ви откъсне за малко от Diablo 3. Хиляди предмети, умения и демонични сили, битки с гадове безброй. Всичко това – сега на цената на 5-6 бири, но пък е безценно да се почувстваме геймърски патриоти!

Dead  Space. (3,99$) – ТриДе шутър в космоса, с много неумрели гадини (некроморфи), а главният герой – Isaac Clarke, е кръстен на двама от Великите фантасти на миналия век. И макар вече Visceral Games да не са между съществуващите геймстудия, благодарение на издателите EA, тяхното наследство винаги ще издържи на изпитанията на времето. Играта е наистина приятна, пробвайте я!

Grim Fandango: Remastered. (3,79$) – Една абсолютна класика, подобрена за нов живот чрез ремастеринг. Ще ви предложим единствено да прочетете гейминг архиви епзода ни за играта, след което решението си е ваше. С една дума – приятна игра!

Soma. (7,49$) – От създателите на Amnesia: The Dark Descent и Machine for pigs, SОМА е едно болно, болно заглавие с уникална стряскаща атмосфера и завладяваща история. Но да не прекаляваме с прилагателните – вижте, преценете, вземете!

The Black Mirror. (2,99$) – Обидно ниска цена за този шедьовър. Черното огледало излезе далечната 2003 година, широко неотразена и недооценена според нас игра. В родното българско медиино пространство изненадващо имаше ревюта, телевизорни разигравания и широко коментиране на The Black Mirror.

Жанрът е адвенчър от трето лице, героят е леко мистериозен и труден за свикване, сетингът е дълбок и завладяващ. Впечатление правят детайлите, задачите и многото текст в полза на разказването на историята. Плюс са отвратително задоволяващите сетивата начини, по които може да умре главният герой (под вашия контрол). Още едно заглавие с етикет „задължително“.

Sunless Sea. (6,29$) – Това е една интересна игра – вземете GTA, добавете малко Corsair и добрия стар Heroes 3, всичко това гарнирайте обилно с H.P. Lovecraft, и ще добиете някаква представа за Тъмното Море. Стиймпънка и демоните дори няма да ги засягаме! Естетиката също много ни допада, бихме прекарали няколко спокойни вечери с по някоя и друга бира за компания, забавлявайки се с тази игра.

Продължаваме да изследваме Halloween Sale 2017

И отново – това са само малка част от множеството чудесии, събрани в голямата Halloween Sale разпродажба на GoG.com. От Technology.bg ще продължаваме да следим положението и ще ви информираме своевременно за новооткрити оферти. Следете темата поне до 1-ви ноември, когато е и предпоследният ден на разпродажбата. Все пак за нас ще е удоволствие да се ровим из виртуалните рафтове, след което да се запасим с готини заглавия и да си прекараме зимата по геймърски!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Никола Гайдов

Геймър до мозъка на костите си, книжен човек, завършил Книгоиздаване в СУ, в свободното си време пише сценарии за късометражни филми и се занимава със семейния пчеларски бизнес. RPG - маняк, умира си за добра и оригинална история, независимо под каква форма. Любител на качественото фентъзи, фантастика и приключенска литература.