Начало / Кино и TV / Сериалите тази седмица / Сериалите тази седмица (31 юли-6 август 2017 г.)

Сериалите тази седмица (31 юли-6 август 2017 г.)

О, лято! Толкова дългоочаквано и толкова кратко. Но дойде август и вместо да ни се излиза навън и да се радваме на слънцето, се крием от жегата у дома – най-доброто време за някое сериалче. А сериалите тази седмица имат някои нови заглавия, както и миналата седмица ни попълни списъка с гледани шоута.

2 август

Manhunt: Unabomber, Сезон 1 Нов

IMDB (7,9/10)

Сериалът дебютира на 1 август с двучасова премиера. Създаден е по действителни събития за бомбения атентатор Тед Качински, който за 17 години е убил трима души и е направил десетки бомбени нападения. Това се е случило в периода 1978-1995 година. Той е останал известен с прозвището Unabomber. Заловен е през 1996 година и сключва сделка с федералните служби. В момента излежава доживотната си присъда в затвора. В сериала, профайлърът на ФБР Джим „Фиц“ Фицджералд предлага нов начин на профилиране на престъпници, но не намира подкрепа сред активните агенти. Той става част от антибомбения екип през 1995 година, като 2 години по-късно трябва да се изправи срещу Тед Качински.

3 август

The Sinner, Сезон 1 Нов

IMDB (7,8/10)

Млада жена изпада в изблик на ярост и извършва ужасяващ акт на насилие. И най-кошмарното е, че не знае защо. Оттук произлиза цял един трилър, който се опитва да отговори не на въпросите „кой“ или „какво“, а „защо“, който изследва тайни от миналото и се опитва да разкрие мотива на жената.

4 август

What Would Diplo Do?, Сезон 1 Нов

IMDB (8,5/10)

Този комедиен сериал е колекция от притчи за живота, видени и разказани през очите на DJ, който не се справя особено добре, но има шанс, докато все още е в играта, да доведе започнатото до правилен развой.

The Guest Book, Сезон 1 Нов

IMDB (7,8/10)

Книга за гости се развива в отдалечена хижа в малък планински град, като разказва различни измислени истории за наемателите, които я наемат. Къщата и живеещият персонал остават същите, като всеки епизод ни представя различни гости.

Сериалите тази седмица се очертава да бъдат доста интересни, но ще очакваме да споделите вашите впечатления и интересни открития под тази статийка 🙂

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.