Сериалите тази седмица (24-30 юли 2017 г.)

Месец юли почти приключи, но все още има с какво да ни изненада. Лято е и очакваме да няма нещо ново, но в сериалите тази седмица има 4 нови попълнения. Какво ли се учудваме, все пак и през този климатичен сезон доста хора следят телевизионните поредици. А темите са повече от причудливи, но повярвайте ми – ще ви харесат! 🙂 Все пак след адреналинните, шокови и странни заглавия миналата седмица е време да успокоим топката малко, но… не съвсем. 😉

25 юли

Midnight, Texas, Сезон 1 Нов

IMDB (8,1/10)

Какво е да живееш в свят, в който да бъдеш нормален изглежда странно. Добре дошли в Миднайт, Тексъс, където има странници от всякакъв вид, които образуват едно голямо семейство. От вещици и вампири до убийци можете да намерите тук. Те намират убежище от опасностите, които ги дебнат извън това населено място – от постоянно подозрителни полицаи, мото банди или дори собственото им минало може да ги застраши.

Somewhere Between, Сезон 1 Нов

IMDB (5,2/10)

Лаура Прайс е новинарски продуцент от Сан Франциско. Освен това тя е и любяща майка на 8-годишно момиче. Тя е тези две неща, но не и луда. И все пак тя е сигурна, че знае, че нейната дъщеря ще бъде убита. Не знае къде, кога и от кого, но все пак знае, че ще се случи някой ден. Затова по всякакъв начин бди над нея и се опитва да я предпази, но въпреки това всичките ѝ опити да я задържи се провалят.

29 юли

Room 104, Сезон 1 Нов

https://www.youtube.com/watch?v=OHvgGkXHLYA

IMDB (*/10)

Стая 104 е съвсем обикновена хотелска стая в американски хотел, но всеки епизод ще ни запознава с различни герои, които отсядат в нея.

The Last Tycoon, Сезон 1 Нов

IMDB (7,9/10)

The Last Tycoon се развива през 30-те години на миналия век и осветява страстите, насилието и величествените амбиции на Холивуд по него време, въпреки депресията и нарастващото влияние на Хитлерова Германия. Сериалът е създаден по последния роман на Франсис Скот Фицджералд и проследява неговия герой Монро Стар, който се бори с баща си и шефа си Пат Брейди, за да предпази душата на неговото студио.

Лято е и е време за забавления. Не се сдухвайте много от работа, а излизайте повече, щурейте, купонясвайте! Но също така – гледайте сериалите тази седмица, коментирайте, разказвайте, препоръчвайте! Нека да знаем какво е вашето мнение и кои сериали следите, харесвате, цените.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.