Сериалите тази седмица са предимно кримки.

Сериалите тази седмица (30 октомври – 5 ноември 2017 г.)

Времето тече и вече е ноември. Дори със закъснение, можем да хвърлим един поглед върху сериалите тази седмица, които са предимно кримки за разлика от хорърите миналата седмица. Това ще зарадва любителите на шпионски сериали, мистерии, убийства и други криминални случаи.

31 октомври

Strike Back, Сезон 6

IMDB (8,3/10)

Strike Back е създаден по романа със същото име на бившия войник от специалните части Крис Райън. В шоуто бивш британски офицер от SAS се присъединява към британската армия, за да спре терористична група. Това е продукция на Cinemax съвместно с HBO и British Sky Broadcasting. Има награда „Еми“ и много отзиви на зрители, че изглежда сниман изключително реалистично.

1 ноември

Major Crimes, Сезон 6

IMDB (7,6/10)

Сериалът е продължение на The Closer и следва същата нишка, където адвокати, съдии и полицаи се комбинират да работят заедно в изграждането на случаи срещу заподозрени. Капитан Шарън Редър става началник на отдел Major Crimes в полицията на Лос Анжелис. Това е специален отдел, който поема само изключително важни случаи на убийства. Голяма част от актьорския състав на The Closer взема участие тук. Говори се, че това ще бъде последният сезон за шоуто. Тази година в преследване на трима смъртоносни убийци екипът ще разрешава мистерии, примесени със сложни политически конфликти.

The Frankenstein Chronicles, Сезон 2

IMDB (7,4/10)

Действието се развива през 19 век в Лондон, където инспектор Джон Марлот разследва поредица от престъпления, вероятно извършени от учен, който повторно съживява мъртви хора. Сценаристът и директорът на шоуто Бенджамин Рос казва, че се интересува от история, и по-специално от лондонската история, и така разказва поредицата за Франкенщайн от историческа перспектива, включваща серийни престъпления.

3 ноември

S.W.A.T., Сезон 1 Нов

IMDB (6,1/10)

Лейтенант Даниел „Хондо“ Харелсън от S.W.A.T. Лос Анжелис е назначен да води висококвалифициран отдел в общността, където е израснал. Той бива разкъсван между лоялността към улиците, където ченгетата понякога са враг, и вярността към братята му в синьо, като така прави мост между тези два свята.

Можете да споделите и други криминални поредици, които следите. Споделете впечатления и от сериалите тази седмица. Приятно гледане!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.