Сериалите тази седмица - Future man hulu

Сериалите тази седмица (13-19 ноември 2017 г.)

Времето много бързо отминава и се променя. Това е единственият ресурс, който не можем да върнем или от който да се възползваме повторно. Както се казва – всеки ден имаме в своя депозит 86 400 секунди и всеки следващ ден те биват подновени. Но това, което ще направим с тях, е лично наше решение.

Хубавото на сериалите е, че можем да ги повтаряме и потретваме, особено любимите заглавия. Дори да не можем да гледаме всички шоута, които искаме, вариантът е да си направим “stand-by” списък и да го използваме всеки път, когато можем да вмъкнем ново шоу. Сериалите тази седмица са доста разнообразни като жанр – от семейна комедия, историческа кримка, през комедийна фантастика за пътуване във времето и спасяване на човечеството, до продукция на Marvel – и всеки може да си избере тематиката, която го вълнува.

14 ноември

Man with a Plan, Сезон 2

IMDB (6,7/10)

Адам е млад предприемач, който разбира, че отглеждането на 3 деца сигурно е най-трудното нещо на света. След като съпругата му се връща на работа, той трябва да участва активно във възпитанието им, но с помощта на жена си и родителите си, той успява да реорганизира ангажиментите си и да наложи ред. Сценаристите на поредицата Итън Сандлър и Адриан Уенър са поканили CBS TV Studios като изпълнителни съпродуценти.

15 ноември

Future Man, Сезон 1 Нов

https://www.youtube.com/watch?v=vJaUfpbEYIU

IMDB (8,1/10)

Джош Футурман – портиер през деня и геймър през нощта, е присъединен към екипа на мистериозни посетители, които пътуват във времето с цел да спасят човечеството от изчезване.

Peaky Blinders, Сезон 4

IMDB (8,8/10)

Действието на британската историческа драма се развива през 1919 година след първата световна война в бедните и доста престъпни квартали на Бирмингам. Военните се прибират от служба и заедно с политическите революционери и престъпните банди се борят за оцеляване в икономически нестабилната среда. Разпространяват се контрабандни огнестрелни оръжия, а комунистите планират революция, която е очаквана от парламента. В центъра на събитията е семейство Шелби, чиито членове участват в най-опасната банда – Peaky Blinders.

17 ноември

The Punisher, Сезон 1 Нов

Ето и едно заглавие от Marvel. Франк Касъл е преследван и преследвач след убийството на семейството му. Той става познат в престъпния подземен свят като “The Punisher”, като има за цел да се бори с престъпността по всякакъв начин.

След предимно новите заглавия миналата седмица в сериалите тази седмица има и нови сезони на познати заглавия. Приятно гледане!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.