сериалите тази седмица

Сериалите тази седмица (25 септември – 1 октомври 2017 г.)

Времето захладня и последната седмица на септември избухна откъм сериали – според мен точно навреме. Убийствено много нови сезони излизат в сериалите тази седмица, както и изобилие от нови заглавия. Но нека не ни се завива свят още от началото, а да го караме сериал след сериал.

26 септември

Alias Grace, Сезон 1 Нов

IMDB (8,1/10)

Грейс Маркс е бедна ирландска емигрантка в Канада, която е осъдена за двойното убийство на своя работодател и неговата икономка през 1843 г. Осъдена е на доживотен затвор и е една от най-загадъчните и прословути жени на своето време заради престъплението, което потенциално е извършила. След 30 години затвор осъждането й става противоречиво дали наистина е убийца.

Me, Myself and I, Сезон 1 Нов

IMDB (6,9/10)

На 14 години през 1991 г. Алекс се премества в Чикаго, след като майка му се омъжва там повторно. В днешни дни Алекс е на 40 години и е успешен както в личния, така и в професионалния си живот. През 2042 година, когато той е вече на 65 г., той осъзнава, че трябва да се оттегли от успешната си компания и да се отдаде на някогашната си страст – изобретяването. През тези 3 периода от живота на Алекс го виждаме в моменти на решителност, емоция и много хумор.

The Good Doctor, Сезон 1 Нов

IMDB (8,6/10)

Шон Мърфи е млад хирург с аутизъм и савански синдром. Той се премества от тихата провинция в престижна болница. Понеже не може да се свързва с хората заради заболяването си, той се фокусира върху медицинските си дарби да спасява човешкия живот, с което оспорва скептицизма на колегите си.

30 септември

Inhumans, Сезон 1 Нов

IMDB (5,2/10)

Inhumans е продукция на Марвел, където се разказва за преврат в кралското семейство на нечовеците, които ги карат да побягнат в Хаваи, където освен своето спасение ще се окаже, че ще спасяват и на самата Земя.

1 октомври

Extinct, Сезон 1 Нов

IMDB (*/10)

Сериалът се развива 400 години след унищожението на човечеството и следва малка група от хора, възродени от чужда цивилизация. С развитие на сюжета ще видим как хората воюват с извънземните, които са ги унищожили първоначално, както и се опитват да разберат мистериозните извънземни, които са ги съживили.

Нови заглавия в сериалите тази седмица са също Law & Order: True Crime, където ще се разглежда случаят за убийството на братята Менендез на техните родители, The Brave, където екип от специалните части ще спасяват човешки животи, SEAL Team – за морските пехотинци – най-елитните сили в света, за които неуспехът не е опция, Star Trek: Discovery, който разглежда времето 10 години преди оригиналните епизоди на сериала.

В сериалите тази седмица излизат и известни заглавия, които предполагам чакате с нетърпение – The Big Bang Theory (Сезон 11), Lethal Weapon (Сезон 2), NCIS (Сезон 15), Brooklyn Nine-Nine (Сезон 5), NCIS: New Orleans (Сезон 4), Modern Family (Сезон 9), Criminal Minds (Сезон 13), Grays Anatomy (Сезон 14) и още около 30 други поредици. За разлика от миналата седемдневка, това е три пъти и половина повече избор 🙂

Приятно гледане и не забравяйте да пуснете някой коментар.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.