Сериалите тази седмица (19-25 юни 2017 г.)

И отново дойде време за сериалите тази седмица. След като изгледахме мрачните филми от предната седемдневка, тази ще ни зарадва с по-голямо тематично разнообразие – продукция по Стивън Кинг, забавен сериал за оцелели след самолетна катастрофа, подрастваща тийнейджърка и нейните проблеми и шоу за женска борба.

21 юни

Wrecked, Сезон 2

Самолет се разбива на остров и разнообразна група от оцелели се сблъсква с различни опасности и предизвикателства, опитвайки се да създаде общество от нов тип. Те ще се стремят да оцелеят без съвременни удобства, като вътрешен водопровод,Wi-Fi или социални мрежи, и всичко това с хумористичен привкус.

23 юни

The Mist, Сезон 1 Нов

Добра новина за феновете на Стивън Кинг. Всеобщо известният филм със същото заглавие се превръща в сериал. Вече ви разказахме за излизането на The Mist преди 2 месеца и може да прочетете за разликите между двете продукции. В него отново мистериозна мъгла отделя малкото градче Бриджвил, Мейн, от останалата част от света. Допълнително подлага неговите жители на различни заплахи и постепенно моралът се изгубва, семейства, приятели и противници стават любовници. Докато друго семейство е раздирано от ужасно престъпление, всички от населението се опитват да не загубят здравия си разум.

Free Rein, Сезон 1 Нов

Тийнейджърката Зоуи прекарва своето лято на интриги в английската провинция. Мистериозно тя среща коня Рейвън, с който развива необичайно приятелство. Той й помага да не се задълбава в проблемите и заедно прекарват невероятни приключения. Това е сериал за израстването, както и за това как да се изправим отново след живот на провали.

GLOW, Сезон 1 Нов

https://www.youtube.com/watch?v=AZqDO6cTYVY

Сериалът е базиран през 1980 година в Лос Анжелис, където Рут Уайдър е неуспешна и не толкова талантлива актриса, която страда постоянно от отхвърляне и човешки предразсъдъци. Тя се принуждава да се яви на кастинг заедно с 12 жени за пилотно шоу по женска борба. Шоуто е продуцирано от Orange Is The New Black, а създателят е Jenji Kohan.

Сериалите тази седмица са свързани с доста борби, предизвикателства и провали и ще можем да си извадим поука от различните истории. Препоръчваме ви ги и ще се радваме на коментар от ваша страна.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.