Сериалите тази седмица - Channel Zero

Сериалите тази седмица (05.02 – 11.02.2018 г.)

Днес е понеделник, а това означава само едно – не, не че отново трябва да ставате рано за работа, а че е време за нашата рубрика „Сериалите тази седмица“. Както вече Ви предупредихме в предишното издание, през февруари ще наблюдаваме силно затишие и тази седмица то ще се усети значително, защото няма да има нито един нов сериал! Не бързайте да затваряте страницата обаче, защото има няколко завръщащи се, за които искаме да Ви разкажем!

Channel Zero, Сезон 3

Imdb 7.2/10

Един детски психолог се завръща в родното си градче, за да разследва мистериозното изчезване на своя брат близнак и убийствата на други деца през 1980-та година. Той разбира, че тези потресаващи общността събития са свъзани с появата на чудата детска телевизионна реклама.

Jamestown, Сезон 2

Imdb 6.8/10

https://youtu.be/2tK5q3iles0

От създателите на „Имението Даунтън“ пристига втори сезон на Jamestown!

На брега на Вирджиния през 1619 г. пристига кораб с жени, които да се заселят в новосъздадена колония, досега обитавана само от мъже. Мъжете са били там цели 12 години, а липсата на женска компания е накарала някои от тях да си платят за жените, които да станат техни прислужници и съпруги. Едва сега, когато дамите акустират на пристанището, виждат своите бъдещи съпрузи.

Фермерката Алиса се влюбва в Силас – мъж, който я разбира и допълва, но има един проблем – Силас е брат на Херни, мъжът, който си я е купил и за когото тя е длъжна да се омъжи.

***

Това беше от нас и нашата рубрика „Сериалите тази седмица“! Ще се видим отново следващия понеделник, когато ни очакват още нови предложения за гледане! Ако сте разочаровани, че тази седмица сериалите са само два, то погледнете и нашата статия за Station 19 или пък тази за Altered Carbon – сериалът, който предизвика дискусия в нашата фейсбук група – КиноЗона!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов