Сериалите тази седмица: The Crosssing

Сериалите тази седмица (02.04 – 08.04.2018 г.)

Здравейте, приятели! Добре дошли отново в нашата рубрика „Сериалите тази седмица“!

Днес е понеделник, а аз бързам да Ви споделя, че тази седмица ще работим само 4 дни! Това означава, че ще имате няколко почивни дни,  за да наваксате със сериалите, които все отлагате да започнете. Ако сте истински сериаломан, със сигурност ще оцените следващия съвет за това как да прекараме страхотно великденските празници:

  1. Проверете всички издания на нашата рубрика, ако все още не сте го направили;
  2. Запасете се с достатъчно козунаци и кисело мляко;
  3. Включете телефона си на самолетен режим;
  4. Настанете се удобно и започнете маратона!

The Crossing – Сезон 1, Нов

https://youtu.be/vq4w6GhDTmU

Бежанци мистериозно изплуват от морето в Порт Канан, Орегон, за да търсят убежище от войната. Проблемът тук е, че това са американски граждани, които бягат от война в Америка, която ще се разрази след 250 години…

Legion – Сезон 2

Imdb – 8.4/10

Сериалът „Легион“ разказва историята на млад мъж, който ще се окаже нещо повече от обикновен човек. Още от тийнейджърските си години Дейвид Халър е диагностициран с шизофрения. След странна среща с друг пациент, Дейвид си дава сметка, че гласовете и виденията в главата му може би наистина са реални.

The Last O.G. – Сезон 1, Нов

Трей е затворник, който след 15 години зад решетките е освободен предсрочно за добро поведение. Той се връща в стария си квартал в Бруклин, но с ужас установява, че нещата далеч не са същите, каквито са били преди да влезе в затвора.  Бившата му приятелка Шай, е щастливо женена за бял мъж на име Джош, който отглежда двете му деца – близнаците Амира и Шазад. Трей решава, че ще стане по-добър човек и баща, с малко помощ.

Famous in Love – Сезон 2

Imdb – 7.1/10

Пейдж Таунсън е обикновена ученичка, която пробива в Холивуд след като отива на прослушване за роля във филм. Сега трябва да управлява живота си и да се справи с химията между нея и двамата ѝ колеги, докато се опитва да разбере какво се е случило с изчезналата поп певица.

Ransom – Сезон 2

Imdb – 6.4/10

https://youtu.be/d_vs-2vHB_I

Вдъхновен от професионалните преживявания на Лорънт Комбълбърт, Ransom разказва историята на един от най-добрите парламентьори в света. Лорънт пътува по целия свят и помага на мултинационалните корпорации и държавни агенции при сложни преговори и разрешаване на конфликти, свързани с отвличания и откупи.

Imposters  – Сезон 2 

Imdb – 7.8/10

https://www.youtube.com/watch?v=j4TmBlpsmTo

Сериалът проследява изкусителната измамница Мади и уникалните ѝ умения да се преобразява и прелъстява мъже и жени, изчезвайки с уличаваща ги информация и парите им, за да си гарантира, че те няма да се обърнат към полицията.

***

Това беше от нас и нашата рубрика „Сериалите тази седмица“! Приятна почивка и весели празници! Не забравяйте да се включите и в някоя от горещите кино- и тв дискусии в нашата фейсбук група – КиноЗона! До нови срещи!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов