Сериалите тази седмица - Lost in Space

Сериалите тази седмица (09.04 – 15.04.2018 г.)

Ето ни отново след великденските празници! Добре дошли в нашата рубрика „Сериалите тази седмица“!

Голямото преяждане с козунаци и яйца е към своя край! Преди да се качим на кантара, за да проверим какъв е резултатът от 3-дневното голямо плюскане, нека проверим какви нови сериали ще гледаме тази седмица:

Killing Eve – Сезон 1, Нов 

https://www.youtube.com/watch?v=fUJoneEOu0E

Когато една от най-големите международни убийци ликвидира влиятелен политик, Ив Поластри – безмилостен разузнавател от MI5, тръгва по петите ѝ с една-единствена цел – да я залови и изправи пред съда. По романите Codename Villanelle и Villanelle: Hollowpoint на Лука Дженингс. В ролята на Ив Поластри влиза известната актриса от „Анатомията на Грей“ – Сандра Оу!

New Girl – Сезон 7 (последен)

Imdb: 7.7/10

New Girl е комедиен сериал, който разказва за четирима младежи, които съжителстват в общ апартамент. Когато Джес къса с гаджето си, тя отива на интервю за съквартирант на Шмит, Ник и Уинстън.

In Contempt – Сезон 1, Нов

Гуен Харисън е адвокат, чиято страст към работата и клиентите ѝ я правят най-добрият обществен защитник в нейния район в Ню Йорк.

The Expanse – Сезон 3 

Imdb: 8.3/10

200 години в бъдещето, когато цялата Слънчева система е колонизирана, детектив Джоузефус Милър трябва да открие изчезнала млада жена. Търсенето ѝ събира детектив и крадец, капитан на космически кораб, заедно в едно състезание в Слънчевата система, за да разгадаят най-голямата конспирация в човешката история. The Expanse е базиран на книгите на Джеймс С. А. Кори.

Lost in Space – Сезон 1, Нов

Сериалът, за който Ви разказахме по-рано тази година, най-накрая дойде! Действието на сериала се развива 30 години в близкото бъдеще, където колонизирането на космоса е реалност, а не мит. Животът на нашата планета вече не е безопазен и семейство Робинсън са сред първите, избрани да потърсят място, на което да започнат нов живот в един по-добър свят.

***

Това беше от нас и нашата рубрика „Сериалите тази седмица“! Ако не сте си харесали какво да гледате или се чудите дали някой сериал заслужава вниманието Ви, то не забравяйте, че винаги можете да попитате феновете в нашата фейсбук група – КиноЗонаДо нови срещи!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов