Нов тв спот и плакат за „Нито звук“ на Джон Кразински

Още през ноември месец миналата година се появи трейлър на третия режисьорски пълнометражен филм на познатия от сериала “The Office” американец Джон Кразински „Нито звук“.  Продукцията обаче сякаш остана под радара ни. Затова сега, благодарение на състоялия се снощи финал за супер купата в Щатите, можем да ѝ обърнем подобаващо внимание с нов тв спот, както и интервю. Преди това обаче вижте и споменатия трейлър:

Не издавайте нито звук, за да сте в пълна безопасност.

Хорър драмата, в която участват самият Казински и неговата съпруга в реалния живот Емили Блънт, ще разказва за един пост-апокалиптичен свят, в който зло дебне зад всеки звук. Зловещи създания са превзели планетата и се ориентират по звуците, които оцелелите издават. Всяка дума, която произнесете, всяка настъпена клонка в открито поле, всяка проскърцваща врата, всичко може да доведе до Вашата смърт. Ето какво обещава и официалният синопсис на филма:

Семейство живее в пълна изолация и тишина. Те се страхуват от непозната заплаха, която напада при издаването на какъвто и да е звук.

Кратко, ясно и без кой знае какви подробности. Малко е странно как човек може да пази абсолютна тишина и да не издава никакви звуци, докато се старае да живее нормално живота си, но най-вероятно ще има “изключения”, които да оправдаят дадени действия. По-долу можете да гледате и кратко интервю с Джон Кразински, в което той се опитва да даде отговори на част от тези въпроси.

Вижте и тв спота от супер купата.

За финал Ви оставяме и с въпросното интервю, в което получаваме малко отговори за това как се живее в абсолютна тишина:

„Нито звук“ е режисиран от Джон Кразински. Освен него, в лентата ще видим още Емили Блънт, Ноа Джуп и Милисент Симъндс. Сценарият е дело на Скот Бек и Браян Уудс. Премиерата е насрочена за 6 април.

Вижте и официалния плакат на филма:

a quiet place

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!