Overwatch Doomfist

Пуснаха Doomfist в Overwatch

Blizzard потвърдиха, че следващият герой в играта Overwatch ще бъде дълго чаканият и искан от феновете Doomfist! Направиха това с този тийзър.

Новината за бягството на Doomfist

Рано тази сутрин в периметъра на затвор с максимално ниво на сигурност на Helix Securities е навлязъл неиндифициран летящ обект. Защитните системи не засекли живи същества на борда и пропуснали превозното средство. Това поражда съмнения в разследващите органи за помощ от състава на охранителната фирма. В резултат на този пропуск агент от организацията Talon нападнал затвора за максимална сигурност и е освободил затворник 88503, с прякор „Doomfist“, чието истинско име е Akande Ogundimu. Камерите заснели тъмна сенчеста фигура,която бързо неутрализирала охраната, оставяйки дузина мъртви. Медицинските експертизи, показващи необичайна клетъчна дегенерация на жертвите, недвусмислено води към идентифицирането на нападателя – наемникът, известен с прякора „Reaper„. Ръководството на Helix Securities отказва да сподели информация относно това дали има и други избягали затворници. Малко по-късно дойде и новината, че ръкавицата на Doomfist е била открадната от международното летище в Нумбани, която е била в процес на транспортиране към музея в града.

Overwatch: Doomfist - новият герой

Doomfist като герой в Overwatch

Той ще бъде офанзивен герой. Ще разчита на своята мобилност и умения, за да държи вниманието на врага върху себе си. Неговите жизнени точки ще са 250, като ще разчита и до 150 точки щит, който се генерира при нанасяне на щети с бойната ръкавица. Неговото пасивно умение му дава 30 точки щит за всеки враг, ударен с едно от трите му основни умения, или 75 точки за всеки противник, ударен с неговия ultimate. Стрелбата му с ръкавицата е като с пушка – изстрелва шест снаряда, всеки от които нанася по 11 точки вреда с голям spread. Презарежда автоматично на всеки 4 изстрела. Всичките умения на Doomfist са свързани с неговата ръкавица и представляват нещо като удари, а те са следните: Сеизминичен удар (Seismic slam), Ъперкът (Raising Uppercut), Ракетен тупаник (Rocket punch) и ultimate-а Метеоритен удар (Meteor strike).

Origin story и Developer update за Doomfist

Както при предишния герой, Orisa, от Blizzard предоставят един брой Developer update клипче, както и един брой Origin story видео, този път под формата на аниме! Насладете се:

Origin story:

Developer update:

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Георги Тонев

Бивш геймър. Древно създание и пазител на легенди. Любопитен изследовател на безполезни факти и още по-безполезните взаимовръзки между тях.