Пет нови смартфона на Nokia

Пет нови смартфона на Nokia вече са тук

Пет нови смартфона на Nokia вече са тук! Компанията HMD Global представи четири нови устройства на Световния мобилен конгрес, който се проведе преди дни в Барселона. Това са Android моделите Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, новият Nokia 6 и Nokia 1. Също в Барселона гигантът представи и обновена версия на своя емблематичен слайдър Nokia 8110, който вече поддържа мобилни комуникации от четвърто поколение.

Визия за всеки вкус

Nokia 8 Sirocco е смартфон с елегантен и компактен дизайн. Разполага с подобрена Dual-Sight функция, оптика ZEISS и pOLED 2K 5.5-инчов дисплей. Защитен е с рамка от неръждаема стомана и 3D Corning Gorilla Glass 5. Основната му камера е с 13MP сензор, с 2x оптично увеличение и е снабдена с режима Pro Camera за пълен контрол при снимане.

Nokia 7 Plus е модел, насочен към креативните натури. Той разполага с двата основни сензора с оптика ZEISS, които съчетават ултра-чувствителна 12-мегапикселова широкоъгълна основна камера. Смартфонът поддържа мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 660 и е оптимизиран за максимална производителност и живот на батерията.

Новият Nokia 6 предлага по-голяма производителност от своя предшественик и нови функции в по-компактен и здрав корпус. Над 60% по-бърз от предшественика си, той разполага с подобрени Dual-Sight функция, оптика ZEISS, както и бързо зареждане с USB-C. Предлага се в три цветови комбинации: черно/медно, бяло/желязо и синьо/златно.

Обновеният модел Nokia 8110 вече има 4G поддръжка и редица иновативни услуги, като запазва някои характерни за легендарния си предшественик характеристики, включително култовия извит слайдър дизайн и дори обновена версия на „Змия“. Моделът поддържа VoLTE обаждания и най-актуалните мобилни приложения. Ще се предлага в два цвята – традиционен черен и жълт.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Йордан Манов

Никога не е късно да станеш за резил... :)