Realme представя дългоочакваната серия 9 в България

Новите модели включват премиум характеристики и иновации в средния ценови клас, като MediaTek Dimensity 920 5G процесор, флагшип камерата Sony IMX766 OIS, хамелеонов дизайн и още по-голяма издръжливост

Realme, най-бързо растящият бранд за смартфони, представя три нови продукта от дългоочакваната серия 9. В продължение на мисията си да направи по-достъпни 5G технологиите, компанията представя два нови 5G модела Realme 9 Pro+ и Realme 9 Pro, както и Realme 9i. Българските потребители ще бъдат сред първите в Европа, които ще имат достъп до иновациите на Realme.

Realme 9 Pro+

Realme 9 Pro+ е първият продукт, който компанията представя за годината и първият бранд, който включва флагшип камерата Sony IMX766 OIS в средния ценови клас. Realme 9 Pro+ е с характерния за серия 9 хамелеонов дизайн, процесор Dimensity™ 920 5G и Ultra Smooth Display с 90Hz опресняване. Realme Pro+ e и първият смартфон с UI 3.0 базиран на Android 12 през 2022.

Технологията ProLight Imaging, двойният стабилизатор и AI Noise Cancellation 3.0 превръща качеството на кадрите в най-доброто в целия средноценови сегмент и сравнимо с това на по-скъпите флагшип модели.

Realme 9 Pro+

Серията 9 Pro е сред първите с MediaTek® Dimensity™ 920 5G процесор, което превръща устройствата с най-доброто им предствяне в сегмента, според Benchmark score с оценка 500 000. Super AMOLED дисплеят с високо опресняване от 90Hz прави възможни брилянтни цветове и плавно потребителско изживяване с вграден сензор за пръстов отпечатък, който може да измерва сърдечния пулс.

Realme 9 Pro: изключително 5G представяне в средния ценови клас

Realme 9 Pro е другият мощен представител в сегмента с процесор Qualcomm® Snapdrag-on™ 695 5G, до 13GB динамична RAM и течно охлаждане. Той също е с изключителния преливащ хамелеонов дизайн, характерен за серията и мощна 64MP тройна камера с ексклузивен Street Mode 2.0, 3.5mm Hi-Res Certified Headphone Jack и последния realme UI 3.0 базиран на Android 12.

Realme продължава да развива дръзкия си и отличителен дух с първия в Европа смартфон “хамелеон” – дизайн с преливаща светлина (Light Shift Design).

Вдъхновен от органичните фотохромни материи, задният панел има функцията да променя цвета си, когато е изложен на слънчева или ултравиолетова светлина. Само за пет секунди задният панел променя цвета си от синьо към червено и възстановява синия цвят веднага щом се отстрани от пряката светлина.

Realme 9 Pro+ Realme 9 Pro Realme 9i

За постигането на хамелеоновия ефект са използвани множество иновативни технологии, от дебелината на променящия цвета си слой до придържащите стъклени пластове и продължителността на променливите тонове. Над 200 научни опита са направени, за да се преодолеят предизвикателствата, включително как да бъде изменена молекулната структура за промяна на цвета на материала и бързото му възстановяване. Realme първа създаде водещия двупластов фотохромен процес и добави органичен композиращ слой, който не само гарантира желания ефект, но увеличава преливането на цветовете с 40%.

Заедно с естетския дизайн, Realme 9 Pro впечатлява с физически дизайн с 7.99 мм дебелина на устройството и тежест от едва 182 г, което го превръща в един от най-тънките Realme продукти.

Realme 9i: мощна батерия и изключително представяне

Realme 9i обещава изключително представяне заради серия нововъведения, част от които са световния дебют на Qualcomm Snapdragon 680 и понижената консумация на енергия. Заедно с това устройството предлага първото в сегмента решение за зареждане с 33W като същевременно дава възможност за провеждане на 48.4 часа телефонни разговора с 5000mAh батерия. Сравнено с капацитета на батерията на предшественика си, животът на батерията е подобрен с цели 46%.

Realme 9 Pro+ Realme 9 Pro Realme 9i

Realme 9i има 90Hz дисплей, характерен за устройствата от високия клас. Заедно с това, Realme 9i поддържа технологията DRE (Dynamic RAM Expansion), която позволява вътрешната памет да се конвертира във виртуално пространство като подсилва устройството с до 11 GB RAM.

За Realme:

Realme е глобална компания за потребителска електроника, която предизвиква пазара на смартфони и изкуствен интелект като създава достъпни високотехнологични решения. Компанията предлага серия от смартфони и лайфстайл технологични устройства с премиум спецификации, качество и иновативен дизайн за млади потребители на достъпни цени.

Основана от Скай Ли през 2018 г. и водена от философията Dare to leap, Realme е седмата по големите компания за смартфони в света. През второто тримесечие на 2021 г. Realme навлезе в 61 пазара в целия свят, вкл. Китай, Югоизточна Азия, Европа, Русия, Австралия, Близък Изток, Африка и Латинска Америка като достигне над 100 млн. потребители.

Ако желаете да коментираме тази или други новини от технологичния свят, елате в страницата ни във Facebook Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.