Overwatch New Year, New Gear Goodies

Overwatch – New Year, New Gear

Нашите любимци от Blizzard Entertainment стартират 2018 повече от ударно! Първо пуснаха цели двама нови герои, Blaze и Maiev, в MOBA-та Heroes of the Storm. Преди три седмици с големи очаквания започна 8-и сезон на Overwatch competitive сцената. След това в средата на януари от гейминг студиото обявиха събитието New Year, New Gear отново за Overwatch. По случай 2018 година от Blizzard са подготвили множество нови козметики в свръхпопулярния shooter и са готови отново да издоят своите верни фенове. Част от тях ни бяха показани още на Blizzcon 2017, но по-голямата част виждаме за пръв път.

Какво включва New Year, New Gear?

New Year, New Gear включва над сто нови козметични благинки. Нови предмети има за абсолютно всеки от вкараните до този момент 26 герои. Чест прави на Blizzard, че тези нови козметики ще бъдат достъпни в обикновени lootbox-ове.

New Year, New Gear lootbox

Освен чрез lootbox-ове новите благинки ще могат да бъдат отключвани през Hero Gallery-то през цялата година. Новите козметики са най-общо разпределени в следните категории:

 • Нови портрети
 • Нови емотикони
 • Нови спрейове
 • Нови скинове
 • Нови интрота

В допълнение вече е активна и новата карта, която беше показана на Blizzcon 2017. Тя се казва Blizzard World и подобно на Heroes of the Storm, включва съдържание от всички вселени на Blizzard: StarCraft, WarCraft, Diablo, Overwatch и Blizzard Classics.

Нашите фаворити

Разбира се, с ръка на сърцето може да кажем, че не всички от новите благинки са прекрасни, но определено има доста добри попадения. Вижте нашите фаворити от New Year, New Gear, разпределени по категории:

 • Най-яки нови портрети:
  Mcree
  MCree
  Junkrat
  Junkrat
  Soldier 76
  Soldier 76
  Torbjorn
  Torbjorn
 • Най-яки нови емотикони:
  Mercy
  Mercy
 • Най-яки нови спрейове:
  D’Va
  D'Va
  Orisa
  Orisa
  Zarya
  Zarya
 • Най-яки нови скинове:
  Orisa
  Orisa
  Torbjorn
  Torbjorn
  Zarya
  Zarya
 • Най-яки нови интрота:
  Bastion
  Bastion
  Winston
  Winston

А кои са вашите фаворити от новите благинки? Хареса ли ви New Year, New Gear? Споделете с нас в коментар под статията или във Фейсбук! Очакваме вашата обратна връзка.

Цялата информация и всички картинки са взети от официалния сайт на Overwatch. Оригиналната новина може да видите тук.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.