LG G6 и LG Q6

LG показа новите цветове на LG G6 и LG Q6

Омръзнаха ли ви стандартните цветове на телефоните – черно, бяло, златно? LG пусна нови цветове на моделите си LG G6 и LG Q6. Мароканско синьо, лавандулово лилаво и малиново розово са цветовете на LG G6. A LG Q6 може да се похвали само с мароканско синьо и лавандулово лилаво.

На CES 2018 от LG съобщиха, че не е задължително всяка година да изкарват нови модели, а само тогава, когато „е необходимо“.

С въвеждането на новите цветове на LG G6 и LG Q6, потребителите имат повече възможности от всякога в намирането на смартфон, който най-добре изразява индивидуалността им. Сложният оттенък на мароканското синьо е вдъхновен от красивите сини сгради в град Чефахон, Мароко. Сребристата, романтична сянка на лавандуловото лилаво е разработена, за да привлече както мъжете, така и жените, които ценят хубавите неща в живота. Малиново розовото предлага наситен цвят, който е уникален сред настоящите смартфони и е проектиран с мисълта за годишнини, празнични моменти и идващия Св. Валентин.

С първия в света екран 18:9, LG G6 и неговият 5,7-инчов Full Vision дисплей са специално разработени, за да бъдат удобни за използване с една ръка. С трите нови цвята освен Astro Black, Ice Platinum, Mystic White, Terra Gold and Marine Blue, LG G6 ще изглежда чудесно в ръцете на всеки. LG Q6, популярен с големия си дисплей и премиум функции на достъпна цена, се продава в седем цветови опции. Освен новите нюанси се предлага и в Astro Black, Ice Platinum, Mystic White, Terra Gold и Marine Blue.

Новите цветове LG G6 и LG Q6 ще са в продажба първо в Корея през февруари 2018 г., а по-късно и на ключови пазари по целия свят. Подробности като цени и дати на пускане ще бъдат обявени на местно ниво.

Малко вероятно е LG да обявят наследника на LG G6 на тазгодишния Световен мобилен конгрес в Барселона, но все още нищо не се знае. Следете ни, за да сте в крак с новите събития.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.