Blaze the Firebat

Blaze, the Firebat, в Heroes of the Storm

Вероятно си спомняте как в статията ни с очаквания за Blizzcon 2017 обявихме, че очакваме три героя. Те бяха Alexstrasza, Hanzo и Blaze. Ето че няколко месеца по-късно нашите предсказания се сбъдват и мощният Firebat-пироман е в играта! Fire it up! В този момент той е пуснат на PTR-a (Public Test Realm) и всеки може да го пробва. Изглежда невероятно, а стилът му наподобавя този на Chen. Без да губим време, представям spotlight-a на героя:

Blaze като герой в Heroes of the Storm

Miles Lewis още от малък бил привлечен от стихията на огъня. След като се присъединява към бунтовниците на Raynor като Firebat, започва да използва своята пиромания с цел. Неговата ефективност и любов към огнената стихия му носят прякора „Blaze“.

Специалитетът му („D“) се казва Pyromania. При активация дава 25 точки броня и нанася точки вреда на всички противници наоколо за четири секунди.

  • Първото умение („Q“), Flame Stream, позволява на Blaze да пуска вълни от огън, които нанасят щети на всички противници в зоната на удара. Всеки противников герой, ударен от умението, намалява cooldown-a на Pyromania.
  • Второто умение („W“) се казва Oil Spill. То дава възможност на Blaze да разлее масло в предварително зададен вектор. Разлятото масло намалява скоростта на придвижване на противниците. В допълнение маслото може да бъде запалено от умението Flame Stream. Запаленото масло не намалява скоростта на противниците, но им нанася щети и възстановява жизнени точки на Firebat-a, ако той стъпва в него.
  • Третото умение („E“) се казва Jet Propulsion и позволява на Blaze да прелети бързо към противников герой и да го зашемети за 1,25 секунди. Всички противникови герои в близост до зашеметения герой също ще бъдат зашеметени за 1,25 секунди.

Първият Ultimate е Bunker Drop. Blaze разполага бункер на бойното поле, в който той и неговите съюзници могат да се скрият. Бункерът имат 1300 жизнени точки, съществува 10 секунди или докато бъде унищожен. При излизане Blaze и неговите съюзници получават 25 точки броня за 2 секунди.

Вторият Ultimate е Combustion. Blaze channel-ва умението си до 2,6 секунди и има намалена скорост на придвижване с 50%. При изпълнението на умението всички противници в голяма зона около Firebat-a имат скорост на движение, забавена с 60%, както и получават точки вреда всяка половин секунда.

За десерт съм Ви оставил „In Development“ клипчето:

До нови срещи в Heroes of the Storm! Fire it up! Sizzlin’!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.