WitchWood packs

Отваряне на 150 WitchWood Packs!

Здравейте, приятели! Аз съм Kris O Five и това е поредната доза Hearthstone-ско злободневие! Малко по-рано днес, след дълго чакане, най-после започна Годината на Гарвана. А с нея получихме и достъп до The WitchWood packs и картите, които обсъждаме от седмици! В клипа по-долу можете да видите моите първи 150 отворени пака и заедно с мен да съпреживеете емоциите, които аз изпитах с разкриването на всяка карта.

Междувременно, освен новостите, за които ви говорихме в статията ни за Годината на Гарвана тук, вече можете да се насладите и на редица неподозирани нови благинки.

Какво ново, питате?

Типично по Blizzard-ски, освен обещаното от по-рано тази година с излизането на The WitchWood и началото на Годината на Гарвана, получихме и няколко изненади. По-значимите от тях са както следва:

Приятелски заем

Вече е възможно, когато предизвикаме приятелче на доблестен дуел, да можем да вземем назаем тяхно тесте, дори да нямаме картите за него. С това вече ще можете да дадете възможност на приятелите си, които никога не са пробвали Hearthstone, да вкусят емоциите, които любимият ви дек предизвиква у вас всеки път, когато играете. Какъв по-добър начин да ги запалите?!

Разбира се, с тази функционалност ще можете отново, с помощта на приятел, да тренирате/оптимизирате играта си срещу определени архетипи, стига да разполагате с картите за тях, за да можете да създадете тестето, което вашият другар да играе. Смея да твърдя – невероятно добро решение от страна на Blizzard. Дано да виждаме повече такива от тяхна страна!

Новогодишни подаръци

С началото на новата Година на Гарвана, при първото влизане в Hearthstone акаунта си ще получите и 3 сигурни The WitchWood packs с карти + 1 случайна класова легендарна карта от The WitchWood eкспанжъна. Освен тях, ще получите автоматично достъп и до куеста за 10 Standard победи, с който да се сдобиете с новия Druid аватар – Lunara.

Това ли е?

За жалост ще се наложи да почакаме 2 седмици, докато получим достъп до Monster Hunt PvE приключението. Но докато чакаме това, ще можем да се насладим на разнообразието и на другите новинки, които The WitchWood ни носи.

И докато чакаме оформянето на метата и достъпа до Monster Hunt, кажете ни какви са вашите първи впечатления от The WitchWood? Споделете с нас в коментарите!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Kris O Five

Фитнес ентусиаст, Магистър "Мениджмънт на Европейски проекти" и Изпълнителен директор през деня! Заклет Геймър и Ютубър по душа! :) Здравейте, аз съм Kris O Five! Ако се интересувате от Hearthstone и това как да станете по-добър играч, следете статиите ми тук, както и канала ми в Ютуб - https://www.youtube.com/c/krisofivehearthstone