актуализация на Windows 10 

Microsoft тества нова актуализация на Windows 10 

Microsoft започна да тества актуализация на Windows 10, която планира да пусне през 2020 година. Необичайно беше компанията да тества актуализации досега, тъй като Microsoft обикновено издава по две годишно и ги тества с представители на обществеността.

От там все още не са започнали да тестват следващата си актуализация за 2019 г. с кодово наименование 19H2. Шефът на Microsoft за Windows Insider – Дона Саркър, обаче казва, че за новата актуализация за 2020 г. има нужда от допълнителни проби.

Какво се очаква и кога

Актуализацията се очаква през първата половина на 2020 г. и има кодово име 20H1. Саркър казва, че някои неща по нея изискват повече работа от обикновено. В същото време Microsoft ще започне да тества своята 19H2 актуализация по-късно тази пролет.

администрация

Microsoft в момента е в процес на финализиране на следващата си голяма актуализация на Windows 10, която ще се появи през април. Понастоящем тя е с кодово име 19H1. Производителят на софтуер би трябвало да изпрати окончателна версия на екипа през март, преди да го направи по-широкодостъпен.

Тази нова актуализация на Windows 10 през пролетта на 2019 г. ще включва нова светла тема, поддръжка на Kaomoji, както и ново приложение на Office.

Следете Technology.bg, за да научавате ежедневно всичко най-важно и всичко най-интересно от света на науката и информационните технологии! Последвайте ни и във Фейсбук – ние сме Технологичното общество на България!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.