Форум Иновации София 2018

Форум Иновации София 2018 ще се проведе през октомври

На 23 октомври 2018 г. в Интер Експо Център ще се проведе Форум Иновации София 2018. Събитието е част от Innovation Summit World Tour и ще се проведе у нас за втора поредна година.

В рамките на форума ще бъдат представени последните иновации на компанията по отношение на IoT-отворена архитектура и концепцията EcoStruxure.

В програмата е включена и премиерата на два водещи продукта – Masterpact MTZ, част от EcoStruxure Power и Easergy P3 в сектора EcoStruxure Grid, които повишават значително защитните механизми на електропреносната мрежа. Ще се представят в детайли и M580 Process safety controller и Augmented reality в сектор EcoStruxure Plant and Machine, както и Smart Connect, част от EcoStruxure IT.

Участници

Събитието ще бъде открито от Йонуц Фаркаш, регионален мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Македония и Косово. Форум Иновации София 2018 ще стартира с лекция на Петр Херман, Cluster President SEE, Schneider Electric на тема „Powering the Digital Economy“.

Специални гост-лектори на форума ще бъдат доц. д-р Тодор Ялъмов, зам.-декан по научно-изследователската дейност и иновациите в Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Жанет Найденова, председател на Управителния съвет на Българска Е-комерс Асоциация, както и Светослав Иванов, водещ на предаването „120 минути“ по bTV.

С провеждането на предстоящия Форум Иновации София 2018, България за втори път ще присъедини страната ни към световното турне на Innovation Summit. До момента по света, като част от него са проведени над 21 събития, събрали повече от 23 000 посетители.

Първото издание на събитието у нас беше през 2017 г., когато компанията също така бе отличена с награда на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) за значим принос за развитието на икономиката у нас.

Следете Technology.bg ежедневно, за да научавате за всички най-важни събития в света на информационните технологии!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.