автомобилното изложение в Женева

Вижте 5 от най-футуристичните модели на автомобилното изложение в Женева

Тази година производителите на автомобили от цял ​​свят ще представят 118 нови производствени и концептуални модела на автомобилното изложение в Женева, Швейцария, което се провежда от 8 до 18 март.

Елегантните, бързи електрически автомобили и хибриди определено се превръщат в патрон на шоуто. Това се чете като добър знак както за любителите на този вид коли, така и за привържениците на чистата енергия.

Автомобилите на бъдещето

Автомобилите на бъдещето ще работят с възобновяема енергия. Или, най-малкото, ще бъдат хибриди. На ежегодното международно автоизложение в Женева светът получава предварителен преглед на някои от най-футуристичните коли (или концепции) в индустрията.

Hyundai Future Eco

Hyundai FE, стартирана през 2018 година, се очертава като бъдещето на SUV-итата. Тя ще работи с подобрената технология на Hyundai с горивни клетки. Освен това е превозно средство с нулеви емисии.

Bentley EXP 12 Speed 6e

Това е една концепция за завръщане. Първоначално представен от Bentley на автомобилното изложение в Женева през 2014 г., моделът EXP 12 Speed ​​6e вероятно е една от най-красивите бъдещи коли. Този елегантен двуместен автомобил има по-добри батерии от предшественика си, камери за странични огледала и е без покрив. Това го прави наистина идеален за едно голямо пътуване.

Lexus LS 500h

Ето още един луксозен седан. Макар че не е електрическа кола, моделът Lexus LS 500h от 2018 година представлява голям хибриден автомобил. Той е по-чист, но носи същата двигателна система, която сме виждали в спортното купе LC 500h. Може да се движи на дълги разстояния с помощта на чистата енергия.

Renault ZOE и Е-Sport

Първо се появява ZOE, а след това и Е-Sport. И двата автомобила са електрически, но Е-Sport има 460 конски сили благодарение на чудовищната си батерия от 450 кг. Това подобрява производителността осезаемо. За да запази теглото си до 1400 кг, E-Sport има карбонизирано тяло. Тази концепция е представена като израз на „ангажимента на Renault за непрекъснато развитие на електрическите превозни средства“.

Mercedes-AMG GT

GT от Mercedes-AMG е друга концепция за хибридни автомобили с висока производителност. Известният производител на автомобили празнува своята 50-а годишнина с концептуален модел, който има хибридно задвижване от 805 конски сили.

„С концепцията Mercedes-AMG GT даваме предварителен преглед на третия напълно автономно развит спортен автомобил„, заяви в първите дни на изложението Тобиас Моерс, изпълнителен директор на Mercedes-AMG.

Останете на линия, защото Technology.bg ще продължи да ви среща с акцентите от автомобилното изложение в Женева!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.