Авто

Идва нов спортен автомобил на Toyota, вдъхновен от иконичната линия Supra

Вече сме в очакване и на нов спортен автомобил на Toyota, който, според слуховете, ще възроди легендарната линия Supra.

Вече сме в очакване и на нов спортен автомобил на Toyota, който ще възроди легендарната линия Supra. Слуховете, според които историческата марка ще се върне на пазара след близо 15-годишно отсъствие, са все по-настоятелни.

Още »

Вижте как ще изглеждат първите виетнамски коли (видео)

Италианската къща за автомобилен дизайн Pininfarina ще проектира първите виетнамски коли, съобщи ръководството на компанията.

Италианската къща за автомобилен дизайн Pininfarina ще проектира първите виетнамски коли, съобщи ръководството на компанията. Оттам вече разбуниха духовете със скици на седан и кросоувър – първите в историята виетнамски леки коли.

Още »

Snap, но не като чат, а като обществен транспорт

Rinspeed Snap

Факт е, че в бъдеще безпилотни автомобили, натъпкани с IT компоненти, ще разрешат проблемите с трафика. Представяме ви идеята на швейцарското тунинг ателие Rinspeed за това как ще изглежда общественият транспорт. Проектът Snap ще се нареди сред звездите на изложението за потребителска електроника в Лас Вегас.

Още »

Най-очакваните електрически коли през 2018 г.

колаж от изображения на деветте най-очаквани електрически коли през 2018

Със своите електрически коли все повече автомобилни производители не само следват тенденциите, а искат да дадат на потребителите по-добър начин за шофиране, който щади природата. Затова сме подготвили за вас най-очакваните електрически коли през 2018 г. Приятно четене!

Още »

Електрическите автомобили Spark – достъпни в София чрез мобилно приложение

Вече е възможен наема на електрическите автомобили Spark в София

Вече можем да наемаме в София електроавтомобили чрез услугата Spark. Достъпна е чрез мобилно приложение, което ще ни информира за свободните коли.

Още »