Alexa говори с гласа на Гордън Рамзи

Знаменитият шеф Гордън Рамзи стана известен с обидите, ругатните и трошенето на чинии в предаванията, в които участва. Сега вече може да усетите и вие тръпката от оценката му за вашия талант в кухнята с помощта на гласовия асистент Alexa. Трябва само да кажете: „Alexa, попитай Гордън Рамзи какво мисли за храната ми“, и можете да пресъздадете атмосферата от Kitchen Nightmasters, Hell’s Kitchen и Master Chef, където Рамзи докара до сълзи много готвачи и ресторантьори. Можете също да кажете кое ястие сте направили, например макарони със сирене, пържено пилешко или печено, но няма персонализирани коментари за конкретните ястия.

Ако мислите, че това е твърде мазохистично за вас, имайте предвид, че понякога Гордън Рамзи раздава и комплименти. „Всички трябва да блеснем в кухнята понякога, нали“, казва Рамзи. Новата функция на Alexa няма да ви направи по-добри готвачи, но поне готвенето може да стане по-забавно.

Откъде дойде идеята?

Гордън Рамзи наскоро си партнира с Амазон за рекламата на гласовия помощник за Super Bowl. Там Alexa губи гласа си и известни личности се опитват да я заместят. В рекламата освен Гордън виждаме сър Антъни Хопкинс, Карди Б, Джеф Безос и Ребел Уилсън. Тя стана най-гледаното видео в YouTube в деня на Super Bowl.

https://youtu.be/ksnvi6c9sAk

За да чуете гласа на Гордън, само трябва да кажете: „Alexa, активирай Гордън Рамзи“. Опцията асистентът да говори с гласа на знаменития готвач е разработена с помощта на Ground Control. Това е компанията, която стои зад Biden Briefing Alexa, където бившият американски вицепрезидент чете избрани кратки новини.

„Фантастично! Смея се толкова силно, че не мога да изям обяда си!“, казва потребител на сайта на Amazon. Опцията със сигурност не е за големи моралисти, защото Гордън е доста груб в изказванията си.

https://youtu.be/kKn5z1oyjWQ

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.