the predator

„The Predator“ на Шейн Блек с първи трейлър

Чакането е към своя край. Шейн Блек и Фред Декър обещаха, че в началото на май месец ще можем да видим първите кадри от тяхното дългоочаквано продължение на класиката на Джон Мактиърнън „Хищникът“ („Predator“) и изпълниха своето обещание. Озаглавен съвсем простичко „The Predator“, новият филм ще се опита да върне славата на безмилостните извънземни ловци. Припомняме ви, че Блек беше част от оригиналния актьорски състав на първата част и си партнираше с Арнолд Шварценегер и Карл Уедърс. Надеждите са, че ако някой може да улови бойния дух и атмосфера на поредицата, то това е той. Дали се е справил обаче, ще разберем чак есента, когато е премиерата на „The Predator“. Ето и самата първа реклама:

Ще се опитаме да не си съставяме мнение все още, защото тези кадри не показват кой знае колко. Има няколко интересни момента към края, както и може да видите новите дизайни на извънземните. Въпреки всичко, предпочитаме да запазим скептицизма си (а от този трейлър той дори се засилва), за да не останем прекалено разочаровани.

Новият филм ще ни представи следната история:

Най-опасните ловци във вселената са по-опасни и по-смъртоносни от всякога, защото са подобрили телата си с помощта на ДНК от други видове. Малко момче съвсем случайно предизвиква падането на кораба им на Земята. Сега всичко е в ръцете на екип от бивши военни и недоволен от живота учител, които трябва да спрат извънземната заплаха и да предотвратят края на човешката раса.

Признаваме си, че чакаме с нетърпение премиерата, която е насрочена за 14 септември тази година, и се надяваме Шейн Блек наистина да не ни разочарова. Той ще е режисьор на лентата, като има пръст и в написването на сценария, заедно с Фред Декър. Двамата вече са работили заедно по „The Monster Squad“. В ролите ще видим Оливия Мън, Бойд Холбрук, Треванте Роудс, Джейкъб Тремблей, Стърлинг К. Браун, Кийган Майкъл Кий, Алфи Алън, Томас Джейн, Ивон Страховски, Едуард Джеймс Олмос, Джейк Бюси, Агусто Агилера и други.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!