Dota 2 Multiplayer Coop

Valve пускат multiplayer coop за Dota 2

Valve официално пуснаха multiplayer cooperative кампания за една от най-известните и играни MOBA игри – Dota 2. Кампанията е разделена на две части: Акт 1 – Пясъците на съдбата и Акт 2 – Трезор в дълбините.

Dota 2: Акт 1 – Пясъците на съдбата

Достъп до Акт 1 получават всички закупили Battle Pass за The International 2017 на Dota 2. Всеки, който го е закупил, получава покана да изиграе тайна мисия. Първите отзиви онлайн са, че кампанията е доста трудна, изисква много добро сработване и дори може да сложи край на приятелства. Звучи като нещо, което си заслужава! Цената на Battle Pass-а е £7.99/$9.99, или около 17,50 лв. Към момента на писането на тази статия натрупаният prize pool за The International 2017 e $14 393 315 и продължава да расте с всяка изминала минута. Припомняме, че prize pool-ът се увеличава всяка година. През 2013 г. той е бил в размер на $2 874 380, а миналата година достигна до умопомрачителните $20 770 460. Доста е вероятно тази година миналогодишната сума да бъде надмината!

Dota 2: Акт 2 – Трезор в дълбините

Втората част от кампанията се очаква да бъде достъпна за закупилите Battle Pass през месец юли тази година. Кампанията ще изисква отбор от четирима души. Ще има възможност и за всички нърдове без приятели да се включат в queue с други хора като тях, за да играят заедно кампанията. Няма как да не оценим това като нещо положително, не всеки има приятели, които биха играли multiplayer cooperative кампания в 4 сутринта!

Още благинки за Dota 2

Valve не изневеряват на себе си и освен достъп до кампанията са приготвили и други благинки. Закупуването на Battle Pass дава възможност да бъдат спечелени много нови козметични предмети, нови item-и, променящ се вид на кулите и много други. Апелираме да споделите впечатленията си от изиграването на кампанията, като ни оставите коментар под статията или на страницата ни във Facebook. За десерт Ви оставяме кратък клип от youtube канала Dota 2 Academy, насладете се!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.