Anub'arak

Talent Build of the Week: Anub’arak

След като миналата седмица представихме едва един talent build за Greymane, сега продължаваме с още един talent build – този път за Anub’arak. Той e warrior герой в Heroes of the Storm, който се отличава с малък брой жизнени точки, но добра маневреност и възможност да избяга от трудни ситуации. Както и в предишните три билда, отново представяме герой от вселената на WarCraft.

Anub’arak като герой в Heroes of the Storm

Приживе, Anub’arak e бил последният велик крал на нерубиан империята Azjol-Nerub. Сражавал се и загинал във Войната на Паяците, Ануб’арак е съживен в последствие от лича Ner’zhul като немъртво изчадие. След като Кралят Лич започнал да губи малко по малко силите си, Anub’arak помага на Arthas да достигне Icecrown преди силите на Илидан и да го надвие.

Специалитетът му се казва Scarab Host. Всеки път, когато Anub’arak изпълни някаква магия, от него се появява малък бръмбар, който атакува неговите противници. Първото умение се казва Impale и зашеметява всички врагове в зоната на действие за една секунда. Второто умение се нарича Harden Carapace и дава щит на героя за 3 секунди. Третото умение е Burrow Charge и позволява на Anub’arak да влиза под земята и излиза в края на локацията или при активация. При излизане той зашеметява всички противници в зоната на излизане за момент и забавя скоростта им на движение.

Първият му Ultimate се нарича Locust Swarm. Цял рояк от скакалци се появява около героя, атакувайки всички единици в близост до него. Роякът дава около 1/3 от нанесените щети като жизнени точки за Anub’arak всяка секунда, в продължение на шест секунди.

Вторият Ultimate се казва Cocoon и ви позволява да увиете противников герой в пашкул, за да го извадите от битката за 8 секунди. Неговите съюзници могат да атакуват пашкула ако искат да го освободят по-рано.

Acid Drenched Mandibles build

Anub’arak е един от най-маневрените warrior герои в Heroes of the Storm. За това talent build-а за него, който предлагаме, е концентриран върху бързото влизане в битката, нанасяне на максимален брой щети и в последствие – оцеляване.

Anub'arak

Как да играем с този talent build?
Anub’arak е страхотен избор за танк, когато играете срещу кастъри или противници, които са особено уязвими към crowd control. С предложения билд можете бързо да отстраните един противников герой от битката и да зашеметите или забавите скоростта на движение на всички други. Така ги принуждавате да се опитат да освободят отстранения противник или да се концентрират върху вас. В момента, в който усетите че нещата стават критични, просто се изнасяте с третото умение далеч от битката.

Screenshot-ите с talent build-ове са от популярния сайт Icy Veins.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.