Сериалите тази седмица

Сериалите тази седмица (7-13 август 2017 г.)

Август е! В разгара на лятото сме и имаме много варианти за забавление. Плаж, море, почивки или планина, свежест, прохлада. Имаме избор. Но едно забавление си остава целогодишно – проследяването на сериалите тази седмица. Винаги можем да намерим нови заглавия или нов сезон на дългоочаквано шоу.

7 август

Ray Donovan, Сезон 5

https://www.youtube.com/watch?v=fYwVPi13qd4

IMDB (8,3/10)

Сериалът се развива около Рей Донован, който е специалист по разрешаването на проблеми. Него бихте наели, ако сте попаднали в сложна ситуация и имате нужда от доверен човек, който да се погрижи. Той е най-добрият в Лос Анжелис. Единствените проблеми, които не може да разреши, са неговите собствени – тях му ги създава семейството му от Бостън. В пети сезон Рей насочва вниманието си към Холивуд и към своята фирма там, чрез която помага на знаменитости. В същото време неговият баща – Мики, отсяда в дома му с обещанието да се отърве от криминалните си пътища.

9 август

Difficult People, Сезон 3

https://www.youtube.com/watch?v=J9z61w60pG0

IMDB (6,7/10)

Джули и Били са най-добри приятели, живеещи и работещи в Ню Йорк. Но тяхното комично живеене ги поставя пред различни странни и смешни ситуации. Докато те се опитват да намерят себе си и се борят с кариери и взаимоотношения, техните приятели и познати продължават да преживяват любов и успехи. Какво е уникалното за сериала – той разглежда как двама аутсайдери се борят с живота. Тяхното чувство за неудовлетвореност ги кара да се възприемат като още по-дребни и тясно скроени. Сериалът показва какво е да си актриса в Ню Йорк, или пък как живее един гей в космополитния град. Със сигурно ще се забавлявате.

10 август

Mr. Mercedes, Сезон 1 Нов

IMDB (9,3/10)

Сериалът е създаден по най-продавания роман на Стивън Кинг. Това е добра новина за феновете на хорър писателя. Разказва се за сериен убиец, който подлудява полицията с поредица от жестоки писма и имейли. Така принуждава бивш полицай да се заеме със случая и да предприеме потенциално престъпни действия, само и само да залови убиеца и да го предостави на правосъдната система, която да го спре да извършва нови престъпления.

11 август

Atypical, Сезон 1 Нов

IMDB (*/10)

Интересен сюжет има следващият нов сериал, който проследява историята на Сам, 18-годишен младеж с аутизъм, който решава, че ще си търси приятелка. Това поставя майка му пред предизвикателството да даде повече свобода на сина си, който досега е разчитал предимно на нея. Сериалът поставя също така и важни въпроси – като това какво наистина означава да бъдеш нормален.

Предните седмици ни представиха редица нови сериали, но ако се чудите какво да изберете, грабвайте един нов и си гледайте старите, които сте започнали. Добавянето на нова история във вашия списък ще разнообрази сюжетите, жанровете и героите, ще заживеете техните животи и ще чакате с нетърпение как ще се развият събитията и какви нови уроци ще научите. Но определено можете да хвърляте по едно око на рубриката Сериалите тази седмица за истории, които да следите. Така че гледайте смело и коментирайте след това!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.