Thrall

Talent Build of the Week: Thrall

След като миналата седмица започнахме не с един, не с два, а с цели три talent build-a за Valla, тази седмица продължава с два talent build-a за Thrall. Той e melee assassin от вселената на WarCraft и един от любимите персонажи на феновете.

Thrall като герой в Heroes of the Storm

Специалитетът му се казва Frostwolf Resilience. Ако магия порази цел, Thrall получава по един stack Frostwolf Resilience за цел. На пет stack-a Thrall възстановява жизнени точки. Първото умение се казва Chain Lightning и удря до три противника последователно. Второто умение се казва Feral spirit и пуска дух на вълк, който поразява всички противници в права линия. Ако срещне герой, вълкът спира и не дава възможност на героя да се движи за една секунда. Третото умение се казва Windfury. То увеличава скоростта на движение с 30% за 4 секунди и следващите три атаки на Thrall се случват 100% по-бързо. Всяка от тях генерира stack Frostwolf Resilience. Първият Ultimate на Thrall се казва Sundering и разделя земята в дълга линия. Всички противници в зоната на действие биват изместени настрани и stun-нати за една секунда. Вторият му Ultimate се казва Earthquake и призовава земетресение, което забавя всички противници в зоната на действие.

Lightning Fury talent build

Thrall е гъвкав герой по отношение на talent build-a и има възможност за вариации. В зависимост от картата и противниците избраният talent build трябва да бъде различен, но има два основни –Lightning fury билд и Basic attack билд. Първо ще се спрем на Lightning fury talent build-a.

Thrall LightningFury

Как да играем с този talent build?
Когато в отбора ви има повече от един solo laner може да се насочите към линия, където има поне два противника. В началния етап от играта целта ви е да направите колкото се може по-голяма част от quest-a и да не умирате. Играйте предпазливо и се придвижвайте на линията, където има най-много противници. С напредването на играта може да играете по-агресивно заради възможностите за възстановяване на жизнени точки от Frostwolf Resilience. Не бъдете прекалено агресивни и се опитвайте да свалите максимален брой жизнени точки на противниците с Chain Lightning преди да влезете в битка.

Basic Attacks talent build

Това ще бъде основният ви избор, когато се налага да стоите сами на линия. Combo-то от chain lightning -> follow through -> chain lightning -> follow through -> windfury -> follow through ви позволява изключително лесно да свалите почти всеки противник в дуел.

Thrall Basic Attacks

Как да играем с този talent build?
При този talent build трябва да разчитате повече на битките от близко разстояние. Важно е да уцелите правилния момент за ultimate-a и да се включите в битката навреме. Използвайте ultimate-a, за да разделите противниковия отбор, така че 2-ма или 3-ма герои да останат от едната страна. Вашата цел е да отидете в страната, където са противниковите assassins и да им нанесете максимален брой точки вреда, докато техните съюзници реагират.

Screenshot-ите с talent build-ове са от популярния сайт Icy Veins.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.