Сериалите тази седмица
damnation tv series 2017 season 1

Сериалите тази седмица (6-12 ноември 2017 г.)

Днес беше изключително топъл и слънчев ден. И преди да е дошло студеното време, можем да се заредим с филми и шоута, които да гледаме. Сериалите тази седмица ще ни зарадват с няколко нови заглавия, които да допълним към тези, които следим. Нормално е да имаме в списъка си поне десетина, защото едни свършват и оставят в нас празнота, докато дойде следващият сезон. Ето затова трябва винаги да ги допълваме.

6 ноември

SMILF, Сезон 1 Нов

https://www.youtube.com/watch?v=bg8lF5n1W7k

IMDB (6,2/10)

Бриджит Бърд е самотна млада майка от Южен Бостън, която се стреми да свърже двата края и да осигури добър живот за нея и сина й Лари. В стремежа си често взема импулсивни и незрели решения. Но желанията й за секс, взаимоотношения и кариера често се сблъскват с реалността на самотното майчинство.

7 ноември

Sick Note, Сезон 1 Нов

https://www.youtube.com/watch?v=dCawVEZKrOU

IMDB (6,9/10)

Когато онкологът казва на Даниел Глас, че е смъртоносно болен, изведнъж Даниел започва да забелязва как семейството и приятелите му се събират около него и започват да се държат добре.. Но когато се оказва, че диагнозата е грешна, онкологът го моли да мълчи за грешката му, за да се наслаждава на новия, по-лесен живот.

8 ноември

The Long Road Home, Сезон 1 Нов

IMDB (7,7/10)

Военната драма се отнася за деня, останал в историята като „черната неделя“, когато по време на войната в Ирак първата кавалерия от Форд Худ беше нападната в засада на 4 април 2004 г. в град Садр, Багдад.

Damnation, Сезон 1 Нов

IMDB (7,1/10)

Сет Девънпорт е малък проповедник от Айова, който се стреми да разбие статуквото „богати-бедни“ и да обяви революция за обикновените хора през 30-те години на миналия век. Това, което не знае обаче, e че един индустриален магнат е наел професионалист, за да спре въстанието по всякакъв начин. Тази епична сага разглежда митичния конфликт между големите пари и потиснатите, Бог и алчност, шарлатани и пророци.

В „сериалите тази седмица“ се прехвърляме от криминалните поредици от предната седемдневка към житейските драми и шоутата с исторически оттенък. Определено трябва да има разнообразие, за да можем да обогатяваме светогледа си с всички аспекти от живота. Приятно гледане и споделете впечатленията си в коментарите!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.